Laster inn…

Service, reparasjon og reservedeler til BMW

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til nesten alle BMW-modeller du kan tenke deg og våre produkter er selvfølgelig testet for å holde BMWs høye originalkvalitet. Alle våre reservedeler til BMW er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra begynnelsen og alle våre leverandører er nøye sjekket for din sikkerhet. Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din BMW på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen i en av våre butikker.

BMW - 100 års konstruksjonshistorie

BMW har over 100 år med tysk designhistorie på sin imponerende CV og er en av de store motorgigantene vi har i verden. Kjent for sin strålende kvalitet og imponerende ytelse. Bilproduksjonen deres skjøt fart på slutten av 1920-tallet etter å ha spesialisert seg på først flymotorer og deretter motorsykkelproduksjon.

Med sin base i München er den kjent for sin tyske presisjon og ytelse og det er få bilmerker som slår BMW når det kommer til å ha øye for detaljer. Både med tanke på interiør og eksteriør. Men selvfølgelig også med det du finner under panseret.

Reservedel til BMW? Sørg for å opprettholde den høye kvaliteten

Når du bytter bildeler til din BMW skal du sørge for at erstatningen er av høyeste kvalitet og vi i Mekonomen har jobbet hardt for at hele vårt utvalg av bildeler til BMW består av produkter du kan stole på.

Enten det er en BMW 1-serie, 3-serie, 5-serie, 7-serie eller en av M-, X- eller Z-modellene, har vi reservedelene til å hjelpe deg. Vårt utvalg av bildeler til BMW er bredt og dypt og med produkter som selvfølgelig er kvalitetstestet nøye. Finn frem i vårt store utvalg av reservedeler til BMW og bruk vår smarte filterfunksjon for å gjøre det enda enklere å finne den rette med en gang.

Selvfølgelig fortjener din BMW ikke annet enn det beste når det kommer til nye reservedeler.

Søk etter bildeler til din BMW med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din BMW, kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din BMW. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din BMW og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din BMW og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til BMW.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende BMW-modeller

1-Serie

3-Serie

5-Serie

6-Serie

7-Serie

M3

M5

M6

X3

X5

Z4

Z8

02-Serie

2500-3.3

X6

X1

X6 M

X5 M

M1

X4

X3 M

2-Serie

4-Serie

M4

M2

X2

X4 M

6-serie

Bestill service eller reparasjon for din BMW

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time