Laster inn…

Kjøp reservedeler til Mercedes online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til så å si alle Mercedes-modeller du kan tenke deg og våre produkter er selvfølgelig testet for å holde Mercedes høye originalkvalitet. Alle våre reservedeler til Mercedes er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra starten og alle våre leverandører er nøye kontrollert for din sikkerhet. Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din Mercedes på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen i en av våre butikker.

Mercedes - en skinnende bilstjerne

Mercedes-Benz, eller bare Mercedes som den vanlige mann vil referere til, er en lysende stjerne på den tyske kjøretøyhimmelen og for oss norsker har det også vært en bilprodusent som har eksistert lenge. Selskapet er kjent for sin høye kvalitet og hos Mekonomen har vi selvfølgelig sørget for at alle reservedeler til disse tyske kvalitetsbilene også holder samme høye ytelse.

I dag produserer selskapet alt fra personbiler og busser til varebiler og lastebiler. Produksjonen er basert i Tyskland og den tyske presisjonen og nøyaktigheten skinner gjennom alt som er laget av Mercedes.

Selskapets historie går tilbake til 1886, men fra 1926 ble stjernebildet Daimler-Benz dannet, som ligner mer på selskapet vi ser i dag. Navnet Mercedes kommer imidlertid fra datteren til Emil Jellinek, en østerriksk forretningsmann som i 1900 bestilte 36 kjøretøy fra Daimler-Motoren-Gesellschaft.

Vi har reservedeler til de fleste modeller

Mercedes er basert i Stuttgart, Tyskland og vokste i løpet av det 20. århundre til et av de mest prestisjefylte merkene i verden. Noe som også gjorde at interessen for Mercedes alltid var stor i Norge.

I dag produserer Mercedes biler i flere ulike klasser med alt fra A-klassen i småbilsegmentet til deres ekte stasjonsvogner og de siste årene også virkelig fine SUV-er. Uansett hvilken modell eller årsklasse du har på din Mercedes, gjør vi vårt ytterste for å hjelpe deg med reservedeler og bildeler. Du kan alltid kontakte oss eller bruke vår smarte filtreringsfunksjon for å finne bildelene og reservedelene som passer til akkurat din Mercedes.

Søk etter bildeler til din Mercedes med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Mercedes, kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din Mercedes. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Mercedes og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Mercedes og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til Mercedes.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Mercedes-modeller

190

A-Klass

B-Klass

C-Klass

C-Klass SC

CLK-Klass

CL-Klass

CLS-Klass

E-Klass

G-Klass

GL

L-Serie

M-Klass

R-Klass

S-Klass

SL

SLK

SPRINTER 2**

SPRINTER 3**

SPRINTER 4**

SPRINTER 5**

VITO

V-Klass

SLR

Compact

GLK

CLC-Klass

SLC

SLS

GLA

GLC

GLE

GLS

Bestill service eller reparasjon for din Mercedes

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time