Laster inn…

Kjøp reservedeler til Tesla online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet et stort utvalg av reservedelene du kan tenke deg til din Tesla og våre produkter er selvfølgelig testet for å holde samme gode kvalitet som Teslas originaldeler. Alle våre reservedeler til Tesla er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra begynnelsen og alle våre leverandører er nøye sjekket for din sikkerhet. Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din Tesla på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen til en av våre butikker eller til å kontakte Kundeservice.

Stort utvalg av reservedeler og komponenter til din Tesla

Få selskaper kan trolig være stolte av de samme fremtidsvisjonene som Tesla og under ledelse av Elon Musk håper selskapet å endre både bilindustrien og flere andre segmenter i årene som kommer. Selskapet ble grunnlagt i 2003 og er i dag et av verdens mest verdsatte selskaper.

Deres mest kjente bilmodeller er Model S, Model X og Model 3 og uansett hvilken Tesla du kjører kan vi hjelpe deg med reservedeler på nett. Du kan selvfølgelig også besøke våre verksteder hvis du trenger hjelp til en reparasjon eller bare trenger service på din Tesla.

Vi har bare sett begynnelsen på elbilenes fremgang og vi i Mekonomen er selvfølgelig hele tiden oppdatert på de siste funnene og hvordan vi best kan ta vare på en elbil også – akkurat som vi alltid har tatt vare på alle andre biler gjennom våre år på markedet.

Så hvis du leter etter reservedeler til din Tesla, har du kommet til rett sted. For her hos Mekonomen har vi samlet et stort utvalg av reservedeler og komponenter som kan forlenge levetiden til din Tesla. Våre produkter er kvalitetssikret og vi samarbeider med nøye utvalgte leverandører for å sikre at din Tesla skal kunne rulle mange flere mil på veiene våre. Ta en titt på vårt brede sortiment eller kontakt en butikk eller verksted for mer informasjon om det er noe du føler du trenger hjelp til. Våre verksteder utfører selvfølgelig også service og feilsøking på din Tesla ved behov.

Søk etter bildeler til din Tesla med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Tesla, kan du selvsagt bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din Tesla. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Tesla og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre. Etter filtreringen kan du være sikker på at de viste delene er tilpasset akkurat din bil og du kan velge derfra og vrake etter smak.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Tesla og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til Tesla. Vi i Mekonomen hjelper til med å forlenge levetiden til akkurat din bil.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Tesla-modeller

Roadster

Model s

Model x

Model 3

Model y

Bestill service eller reparasjon for din Tesla

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time