Laster inn…

Kjøp reservedeler til Volkswagen online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til de fleste Volkswagen-modeller og selvfølgelig også sørget for at de er i samme klasse som alle originalprodukter. Volkswagen forbindes med solid tysk kvalitet og selv etter å ha byttet reservedeler skal du selvsagt oppleve den samme komforten i kjøringen. Vi i Mekonomen tilbyr også service og reparasjon av din Volkswagen på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen i en av våre butikker.

Volkswagen - "Folkevogn"

Volkswagens historie går tilbake til 1930-tallet da motoringeniøren Ferdinand Porsche, på oppdrag fra den daværende tyske regjeringen, skapte den første bilmodellen som levde opp til kravene om å være drivstoffeffektiv og rimelig, men likevel tilpasset allmennheten ved å ha fem passasjerseter.

Volkswagen betyr «folkevogn» på tysk og gitt at den i dag er et av verdens mest populære bilmerker, er det vanskelig å argumentere med navnet deres. Volkswagen har posisjonert seg ganske nøytralt i markedet, hvor den ikke spesialiserer seg på å være billigst eller dyrest i klassen. I stedet har de stilt høye krav til seg selv om å levere høy kvalitet til en akseptabel pris. Volkswagen er gang på gang et av bilmerkene som har størst etterspørsel etter både biler og bildeler, noe som viser at kundene virkelig stoler på merket og det det står for, nemlig tysk kvalitet og troverdighet. Volkswagen får også ofte skryt for sin komfort, sikkerhet, holdbarhet og lave drivstofforbruk.

Et av Europas mest populære bilmerker

I dag er Volkswagen et av de mest populære bilmerkene i Europa – og også i mange andre deler av verden, for den saks skyld. Bilene deres anses å være svært pålitelige og holdbare, og populariteten forklares også vanligvis med den store tilgjengeligheten av reservedeler. Dels at det er lett tilgjengelig med reservedeler til Volkswagen-biler men også at de er rimelige.

Søk etter bildeler til din Volkswagen med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Volkswagen kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din Volkswagen. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Volkswagen og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Volkswagen og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til Volkswagen.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Volkswagen-modeller

BEETLE

CADDY

CRAFTER

CROSS-GOLF

CROSS-POLO

GOLF

GOLF PLUS

JETTA

LT-Serie

PASSAT

PHAETON

POLO

SCIROCCO

SHARAN

TOUAREG

TOURAN

TIGUAN

AMAROK

PASSAT ALLTRACK

CC

PASSAT CC

TOUREG

Bestill service eller reparasjon for din Volkswagen

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time