Kjøp reservedeler til Volkswagen online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til de fleste Volkswagen-modeller og selvfølgelig også sørget for at de er i samme klasse som alle originalprodukter. Volkswagen forbindes med solid tysk kvalitet og selv etter å ha byttet reservedeler skal du selvsagt oppleve den samme komforten i kjøringen. Vi i Mekonomen tilbyr også service og reparasjon av din Volkswagen på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen i en av våre butikker.

Volkswagen - "Folkevogn"

Volkswagens historie går tilbake til 1930-tallet da motoringeniøren Ferdinand Porsche, på oppdrag fra den daværende tyske regjeringen, skapte den første bilmodellen som levde opp til kravene om å være drivstoffeffektiv og rimelig, men likevel tilpasset allmennheten ved å ha fem passasjerseter.

Volkswagen betyr «folkevogn» på tysk og gitt at den i dag er et av verdens mest populære bilmerker, er det vanskelig å argumentere med navnet deres. Volkswagen har posisjonert seg ganske nøytralt i markedet, hvor den ikke spesialiserer seg på å være billigst eller dyrest i klassen. I stedet har de stilt høye krav til seg selv om å levere høy kvalitet til en akseptabel pris. Volkswagen er gang på gang et av bilmerkene som har størst etterspørsel etter både biler og bildeler, noe som viser at kundene virkelig stoler på merket og det det står for, nemlig tysk kvalitet og troverdighet. Volkswagen får også ofte skryt for sin komfort, sikkerhet, holdbarhet og lave drivstofforbruk.

Et av Europas mest populære bilmerker

I dag er Volkswagen et av de mest populære bilmerkene i Europa – og også i mange andre deler av verden, for den saks skyld. Bilene deres anses å være svært pålitelige og holdbare, og populariteten forklares også vanligvis med den store tilgjengeligheten av reservedeler. Dels at det er lett tilgjengelig med reservedeler til Volkswagen-biler men også at de er rimelige.

Søk etter bildeler til din Volkswagen med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Volkswagen kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din Volkswagen. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Volkswagen og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Volkswagen og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til Volkswagen.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Volkswagen-modeller

Beetle

Bora

Caddy

Corrado

Crafter

Cross-golf

Cross-polo

Cross-touran

Derby

Eos

Fox

Golf i

Golf ii

Golf iii

Golf iv

Golf v

Golf plus

Jetta i

Jetta ii

Jetta v

Lt-serie

Lupo

Passat

Phaeton

Polo

Santana

Scirocco

Sharan

T2 transporter

T3 transporter

T3 transporter syncro

T4 transporter

T4 transporter syncro

T5 transporter

T5 transporter 4-motion

Taro 4wd

Touareg

Touran

Typ

Vento

T1

Karmann

K70

Tiguan

Routan

Golf

Taro

Amarok

Up

Jetta vi

Passat a3

Phaeton ii

Passat alltrack

Cc

Cross-up

Xl1

Cross-caddy

Golf alltrack

T6 transporter

Caddy alltrack

Arteon

T-roc

Tiguan allspace

Atlas

T-cross

Id.3

Nivus

Id.4

Taigo

Id5

T7 transporter

Id buzz

Bestill service eller reparasjon for din Volkswagen

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time