Bilpleietilbehør

Ta vare på bilen din, så varer den lenger. Det er mye du kan gjøre på egen hånd - alt fra vasking og voksing til påfylling av olje. I vår bilpleiekategori finner du produkter fra ledende merker som Turtle Wax, Sonax og Meguiars. Husk at når du bestiller bilpleieprodukter og kjemikalier fra Mekonomen.no må noen av disse hentes i en av våre butikker. Av sikkerhetsmessige årsaker kan du ikke få dem direkte i postkassen.

God bilpleie gir lengre levetid

Å ta godt vare på bilen din kan gi den både lengre levetid, men fremfor alt opprettholder du bilens verdi hvis du i fremtiden skal selge den. På sikt kan det også forhindre problemer som ellers kan oppstå ved langvarig fastsittende skitt. Det er også veldig enkelt og morsomt å holde bilen ren og pen ved å bruke riktig utstyr og pleiemidler. Spesielt hvis du skaffer deg et godt sett med basisprodukter innen bilpleie. Hos oss finner du alle verktøyene og bilpleietilbehørene som trengs for å rengjøre bilen ordentlig. Her finner du for eksempel svamper, børster, kluter, bøtter, sprøyter og mye mer.

Hva trengs for en god håndvask av bilen?

I tillegg til vann kan det selvfølgelig være lettere å få et godt resultat med gode produkter. Og en god start kan være å krysse av i sjekklisten vår. Med disse produktene har du et godt grunnlag for å holde bilen din i toppform.

  • Bøtte
  • Vaskesvamp
  • Børste
  • Mikrofiberkluter
  • Wipes
  • Pusseskinn

Hvis du vasker og vedlikeholder bilen din, vil det føles bedre. Hvorfor? En vasket bil står lettere mot skitt som ellers kan feste seg og skade på både interiør, eksteriør eller motor.

Ta vare på bilen, så den varer lenger

Mange tror at det er vanskelig å vaske bilen selv, men det er faktisk ikke tilfelle. Du kan fint vaske og vokse bilen hjemme og oppnå de samme resultatene som når proffe gjør det, og et klart bedre og skånsommere resultat enn i en vaskehall. I tillegg får du litt god trening på kjøpet. For å ikke snakke om stoltheten du kan føle over å ha gjort jobben selv.

Hos oss kan du finne kjente merker som har blitt tildelt priser i flere forskjellige bilblader. Så fyll opp garasjen hjemme med riktig tilbehør for bilvasken, og ta vare på bilen for din egen maskin. Bilen vil takke deg med forlenget levetid og bibeholden verdi.

Hos oss på Mekonomen.no finner du alt du trenger for å ta vare på bilen din, og om du vil ha tips og ideer om hvordan du tar hånd om bilen på best måte, er du velkommen til å kontakte oss.