Felger

Å bytte felgene på bilen kan være nødvendig grunnet slitasje, eller hvis eksisterende felger fått skader. Men det å skifte felger kan også skape et helt nytt utseende på bilen din. Her på Mekonomen.no har vi et bredt spekter med felger i forskjellige prisklasser. Selvfølgelig finner du også et bredt utvalg av dekk for å kunne kombinere, og dermed sette sammen et komplett hjulsett til bilen.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

Oppgradere din bil med nye felger

Det er detaljene som gjør forskjellen. Uansett hvor fin og velpleiet bilen er så kommer gamle og slitte felger dra ned helhetsinntrykket. Men felgene kan du alltids gjøre noe med. Velg mellom mange felgmodeller hos oss på Mekonomen. Bilen får et løft med nye felger montert på dekkene.

Alt du trenger til bilen

Gjennom å gi bilen nye felger kan du løfte hele bilens inntrykk. Du finner masser av modeller av både lettmetall- og stålfelger i vårt sortiment. Alt du trenger til din bil finner du hos Mekonomen. Vi gjør ditt BilLiv enklere.

Et stort utvalg av felger

Det skal være enkelt, trygt og rimelig å kjøpe felger til bilen, og dette er selvfølgelig noe som vi på Mekonomen har tatt til etterretning. Med vår enkle søkefunksjon finner du alltid felger som passer til bilen din, og du kan også kombinere dem med dekk som passer. Vi hjelper deg med å få de riktige felgene til bilen din, uansett hvilken prisklasse, modell eller andre ønsker du måtte ha. Vi i Mekonomen har lang og solid erfaring med felger, og lurer du på noe - er du velkommen å ta kontakt med vårt kundesenter, eller stikke innom en av våre butikker.

Hvilke felger passer til bilen min?

Med vår søkefunksjon er det bare for å skrive inn registreringsnummeret, så filtrerer vi ut de felgene som passer til din bil. Selvfølgelig kan du også finne spesifikasjoner for dekkene i bilens manual/håndbok. Men når du skriver inn registreringsnummeret, sorterer vi ut felgene som passer til bilen din, og du kan deretter lete videre i søkeresultatet til du finner riktig modell, merke eller prisklasse som passer deg. Hvis du allikevel skal bytte felger, er det samtidig en god idé å sjekke mønsterdybde på dine eksisterende dekk. Nærmer de seg grensen for mønsterdybde, kan det være like greit å kikke på dekk i samme slengen.

Kjente merker på felger

Enten du bytter felger fordi det er nødvendig, eller hvis du bare vil gi bilen et ekstra fint utseende, har vi helt sikkert felgene som passer deg. Vårt brede sortiment og vår store kompetanse gjør at du kan være trygg når du kjøper felgene dine fra Mekonomen. Vi jobber med kjente merker og holder alltid en høy kvalitet. Hos oss kan du enten kjøpe felger separat, eller kombinere med dekk for å få et helt hjulsett. I kategorien for dekk har vi også masse å velge mellom.

Oppdag hvor enkelt det er å kjøpe felger online med vår smarte søkefunksjon. Når du begynner å kjøpe dekk og felger på nettet, vil du innse hvor praktisk det er. Men du er selvfølgelig også velkommen å ta kontakt med oss hvis du trenger mer hjelp og veiledning. Og selvfølgelig kan du også bestille time for bytte av dekk og felger på et av våre verksteder.