Mekonomen Bilverksted

Gjøvik, Trondheimsvegen 8

" Viktig info! Det er planlagt å bygge leiligheter over verkstedet vårt i sentrum, og lokalene vil etterhvert ikke være egnet for dekksenter og bilverksted. Vi har derfor valgt å flytte verksteddelen allerede nå fra Mjøsbil Sentrum til vår avdeling på Rambekk. Verkstedet på Rambekk er nylig pusset opp og alle mekanikerne fra Sentrum er flyttet til Rambekk for å betjene en større kundemasse. Velkommen til Rambekk!"

Kontakinformasjon Rambekk:
Mjøsbil AS Verksted Gjøvik
Telefon: 61 13 88 90
E-post: post@mjosbil.no

Bestill time hos Rambekk herMekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere.

Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier.

Ta første steg mot et enklere BilLiv – Besøk ditt nærmeste Mekonomen Bilverksted.

Send forespørsel

Våre tjenester


Fleetverksted

Nyheter fra Mekonomen


Bilkontofacility

Spørsmål og svar


Ja. Hos verkstedet tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.

Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.

Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som den opprinnelige) som skal monteres i eller på ett motorkjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for bruk av det samme, unntak drivstoff.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Åpningstider


Mandag:
08:00 - 16:00
Tirsdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 16:00
Torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 16:00
Lørdag:
Stengt
Søndag:
Stengt

Kontakt oss


Mjøsbil AS avd sentrum

61 17 90 07

harald.bjolseth@mjosbil.no

Finn frem til oss


Trondheimsvegen 8, 2815 Gjøvik

Vis veibeskrivelse

Nyheter fra Mekonomen


Sidebarservice