Mekonomen Bilverksted

Spydeberg, Elgetrekket 2

Velkommen til Mekonomen Varebilverksted! E18 Varebilsenter AS er et spesialverksted for nyttekjøretøy, varebiler og bobiler!

Mekonomen Varebilverksted kan i prinsipp reparere alle bilmerker innen for segmentet nyttekjøretøy, nye som gamle! Dette verkstedet har spesialisert seg på de større bilene, men kan også reparere personbiler!. Men har du en varebil, bobil etc. så er dette riktig sted for deg!

Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier.

Vårt verksted er Mekonomen godkjent elbilverksted. Vi har gjennomgått nødvendig kursing og har utstyr for å kunne arbeide med elbiler.

Velkommen til vårt første spesialverksted for varebiler og nyttekjøretøy.

Velg tjeneste / Bestill time

Våre tjenester


Godkjent Elbilverksted
Nyttekjøretøy

Nyheter fra Mekonomen


Bilkontofacility

Spørsmål og svar


Ja. Hos verkstedet tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.

Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.

Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som den opprinnelige) som skal monteres i eller på ett motorkjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for bruk av det samme, unntak drivstoff.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Åpningstider


Mandag:
07:00 - 15:30
Tirsdag:
07:00 - 15:30
Onsdag:
07:00 - 15:30
Torsdag:
07:00 - 15:30
Fredag:
07:00 - 15:30
Lørdag:
Stengt
Søndag:
Stengt

Kontakt oss


E18 Varebilsenter AS

948 30 009

post@e18varebil.com

Finn frem til oss


Elgetrekket 2, 1820 Spydeberg

Vis veibeskrivelse

Nyheter fra Mekonomen


Banner _til _landningsside _fra _verkstedside _371x 114px