Vilkår Mekonomen kundeklubb

Kundeklubben til Mekonomen er gjort tilgjengelig for deg av Mekonomen AS. Tjenesten er utviklet for å tilføre ekstra verdi til kundeforholdet, både for deg som kunde og for Mekonomen som virksomhet. Når du registrerer deg i kundeklubben, vil du motta nyhetsbrev og spesielle kundetilbud på sms og e-post. Medlemskapet løper inntil det sies opp.

Mekonomen arbeider for å ivareta ditt personvern når du blir medlem i vår kundeklubb eller for øvrig benytter deg av våre tjenester. Derfor har vi utarbeidet en policy for hvordan personopplysningene dine blir behandles. Innholdet i policyen kan bli endret fortløpende, og endringer vil bli publisert på vår nettside www.mekonomen.no. I tilfelle vesentlige endringer vil sende deg en e-post.

1. Samtykke til bruk av personlige data

Jeg samtykker herved til at Mekonomen kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt.

2. Hvilke personopplysninger innhentes?
Når du melder deg inn i Mekonomen kundeklubb ber vi deg om å registrere følgende informasjon:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Gateadresse
  • Postnummer og sted
  • Mobilnummer
  • E-postadresse
  • Fødselsdato
  • Registreringsnummer
  • Butikken du ønsker å motta tilbud fra

Mekonomen er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

3. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Mekonomen til å sende deg kampanjetilbud via mail og/eller mobil, avhengig av hvilke kommunikasjonskanaler du har takket ja til.

4. Hva brukes opplysningene til?
Dine opplysninger om deg vil bli brukt for å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, apper, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

5. Underleverandører (databehandlere)
Mekonomen benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som medlem bedre betingelser og tjenester.
Mekonomen er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.
Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.
Databehandlers navn og adresse: Revide, Lumaparksvägen 9, 120 31 Stockholm.


6.Retten til innsyn og endring av personlig data
Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).
Kontaktdetaljer til Mekonomen: marked@mekonomen.no

7. Oppsigelse av medlemskap
Avtalen løper inntil den sies opp av en av avtalepartene.
Du kan når som helst si opp ditt medlemskap. Slik oppsigelse skal sendes til marked@mekonomen.no eller ved å sende SMS med kodeord STOPP til 2007. Ved oppsigelse vil enhver fordel medlemskapet gir deg opphøre.