Topp MBV

Velkommen til mekonomen.no

I Mekonomen er det cirka 1 100 verksteder med ca 4 000 bilmekanikere, klare til å gi din bil nødvendig service eller reparasjon.

I tillegg til service utfører vi også reparasjoner på aller bilmerker. For avansert feilsøking og diagnose bruker våre verksteder topp moderne diagnoseutstyr fra verdensledende produsenter. Sammen med konstant oppdaterte servicedata og teknisk informasjon, gir dette oss riktig verktøy for å gjøre den jobben du som kunde forventer deg. 

Garantier

For service og reparasjoner bruker alltid Mekonomen  originaldeler eller reservedeler av tilsvarende kvalitet. Med originaldel menes at produktene produseres eksakt i henhold til den spesifikasjonen som benyttes når delene monteres på bilfabrikken. Reservedeler av tilsvarende kvalitet er deler som opprettholder minst originaldelskvalitet, men som i seg selv også kan være av høyere kvalitet.

For service hos Mekonomens verksteder gjelder din nybilgaranti. Vi bruker alltid originaldeler eller deler av tilsvarende kvalitet og følger bilprodusentens serviceanbefalinger. Etter utført arbeid stempler/registrerer vi i din servicebok, noe som er verdifullt den dagen du skal selge eller bytte bilen.

På deler og reparasjoner, følges de krav som er regulert gjennom Lov om håndverertjenester og Forbrukerkjøpsloven.

Høy kompetanse

De cirka 4 000 bilmekanikerne som jobber på Mekonomen Bilverksted, MekoPartner og Speedy har god grunnutdannelse og får kontinuerlig videreutdanning. Vi legger ekstra stor vekt på utvikling innen områder som drivstoffsystem, kløtsj, bremser, klimaanlegg og dessuten på det avanserte måleutstyret som vi bruker for feilsøking og diagnostikk.

For å ivareta og videreutvikle kompetansen hos samtlige medarbeidere har vi også spesielle kanaler for erfaringsutveksling. Det sier seg selv – blant cirka 4 000 bilmekanikere finnes mange spesialister, som gjerne deler av sin spesialistkunnskap med sine kolleger.

Moderne utstyr

For å gi din bil service eller utføre en reparasjon av høyeste kvalitet kreves riktig utstyr. På Mekonomens verksteder brukes markedets mest moderne utstyrspark, som kontinuerlig oppdaterer programvare for servicedata og teknisk informasjon.