Hapro

Enten du er på tur i fjellet, skal på skiferie eller bare skal pakke for et større hverdagseventyr, kan du reise smidigere med en takboks fra Hapro. Med et sikkert øye for detaljer og moderne avanserte materialer er takboksene deres en trygg investering. Hos Mekonomen finner du flere modeller i Hapro sitt sortiment.

40 år med nederlandsk innovasjon

Hapro ble grunnlagt i Nederland i 1982, og har hatt sin produksjon i landet siden oppstarten. Merket produserer både takbokser, sykkelholdere og takstativ. Takket være år med innovative produksjonsmetoder og produktutvikling, har de vokst til et ledende internasjonalt selskap.

Moderne og miljøvennlig produksjon

Hapro produserer sine takbokser i en vakuumformet UV- og kuldebestandig ABS-plast. De har et moderne og romslig produksjonsanlegg med alle ressursene som trengs for en smidig produksjon fra idé til ferdig produkt. De er også nøye med klimapåvirkningen og gjør hver takboks så sirkulær som mulig. Så mye som 90 % av råvarene kommer fra eget resirkulert materiale.

Kjøp trygt med 5 års garanti

Hapro krever det absolutt beste når det kommer til materialer og produksjonsprosesser, og alt er nøye kontrollert for å møte de høye kvalitetskravene. Derfor kan Hapro garantere optimal kvalitet på produktene og full service innenfor en 5-års garanti.

Du kan enkelt kjøpe takboks fra Hapro hos Mekonomen

Vi har flere modeller i Hapros utvalg av takbokser. Skriv Hapro i søkefeltet så får du opp alle boksene, eller bruk ditt registreringsnummer for å finne en takboks som passer akkurat din bil.