Styresystem

Når du vrir på rattet, overføres kraften via rattakselen til rattet. Rattakselen er leddet slik at den i tilfelle en ulykke ikke vil skade noen ved å trenge inn i førerhuset eller kupéen. Det er av største betydning for trafikksikkerheten at bilens styring fungerer godt og er godt vedlikeholdt. Husk at styreenhetens deler slites ut og krever regelmessig inspeksjon. Her på Mekonomen.no har vi samlet alle reservedelene du kan trenge for å opprettholde en velfungerende og jevn styring.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Trygg styring

At bilen kan styres uten problemer er selvfølgelig en grunnleggende forutsetning for at bilen din skal fungere, men fremfor alt også for at den skal føles trygg ute på veiene. Bilens styringsutstyr består av flere forskjellige deler og her på Mekonomen.no har vi selvfølgelig samlet alle reservedeler som kan trenges hvis noe slites eller av en annen grunn må byttes ut.

For å sortere ut de nøyaktige produktene som passer til bilen din, er det en god idé å skrive inn bilen registreringsnummer i vår filtreringsfunksjonen, noe som raskt og enkelt betyr at du bare får treff på produktene som passer til akkurat din bil. Skulle du likevel føle deg usikker, kan du selvfølgelig alltid kontakte vår kundeservice eller henvende deg til en av våre butikker eller verksteder for mer hjelp og veiledning når det gjelder spørsmål angående bilens styringssystem.

Alt knyttet til bilens styring

Her i kategorien for styreutstyr finner du alt som angår for eksempel servopumper, styrestangen, servoslanger og både det indre og ytre styreleddet. Du finner ganske enkelt alt du trenger.

Klikk på hver kategori med kvalitetsprodukter for å finne ut mer om delen av bilstyringen du leter etter.

Bilens styring er av største betydning, og vi i Mekonomen legger derfor stort fokus på å ha gode produkter til konkurransedyktige priser når det gjelder reservedeler i styringsutstyr.

Reservedeler til bilens styresystem online på Mekonomen.no

For oss på Mekonomen er det en selvfølge at en bil skal fungere trygt og sikkert, og en viktig del av dette er at styringen alltid fungerer jevnt og uten bekymringer.

Vi har derfor fylt lageret vårt til randen når det gjelder produkter i bilstyringssegmentet. Vi jobber alltid med kvalitetsmerker til gode priser, og vi sørger for å levere raskt og enkelt direkte hjem til deg. Hvis du vil ha hjelp til en større endring i bilen din, eller hvis du trenger å feilsøke problemet før du vet hvilke reservedeler du trenger, kan du selvfølgelig også henvende deg til et av våre verksteder.

Hvis du vil ha råd eller tips før du kjøper, kan du også henvende deg til vår kundeservice for å lære mer, eller selvfølgelig besøke oss i en av våre butikker.