Vaiere

Har du oppdaget en vaier som begynner å bli utslitt eller til og med har gått i stykker? Ta det med ro... vi har et bredt spekter av vaiere, slik at du raskt og enkelt kan få løst problemet. Enten bestiller du produktene dine selv, eller så kontakter du et av våre verksteder. Hvis du ikke vet nøyaktig hvilken vaier som passer til bilen din, kan du raskt sortere med vår filtreringsfunksjon hvor du fyller ut registreringsnummeret ditt og deretter bare får sett på produkter som passer til bilen din.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…
Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

Mengder av vaiere

Her har vi samlet alle typer vaiere som du kanskje må bytte på et tidspunkt i løpet av bilens levetid. Det kan være alt fra gassvaiere, vaiere til motorpanseret eller speedometervaier. Uansett hvilken type vaier du leter etter, kan du finne den her hos oss på Mekonomen.no.

Er du usikker på hvilken vaier som passer til bilen din?

Vår smarte filtreringsfunksjon gjør at du aldri må være redd for å kjøpe feil produkter. Ved å fylle ut ditt reg.nr, vil vi sortere ut slik at bare de forskjellige vaierne som passer til bilen din vil vises på søkesiden din. Smart hva? Det gjør det lettere for deg å vite hva du trenger, og du kan raskt og enkelt legge produktene i handlekurven. Med bare noen få klikk kan du få dem levert hjem til deg.

Liker du å reparere bilen selv, kan du utføre flere vaierskift på egen hånd. Men hvis du vil ha profesjonell hjelp, er du velkommen til å et av våre verksteder rundt om i landet.

Handle vaiere til bilen online på Mekonomen.no

For oss på Mekonomen er det viktig at du raskt, enkelt og til gode priser kan handle reservedeler av høy kvalitet til din bil. Selvfølgelig gjelder dette også hvis en veier til en av bilens viktige funksjoner går i stykker eller begynner å nærme seg bristepunktet.

Vi har derfor fylt opp lageret til bredden når det gjelder forskjellige typer vaiere. Vi jobber alltid med kvalitetsmerker og sørger for at de blir levert raskt og smidig direkte hjem til deg. Hvis du trenger hjelp til å feilsøking bilen din før du vet nøyaktig hva du skal kjøpe, kan du selvfølgelig henvende deg til et av våre profesjonelle verksteder, men ellers kan du bare klikke hjem det du trenger.

Vil du ha råd eller tips før du kjøper, kan du også henvende deg til vår kundeservice for å lære mer, eller selvfølgelig besøke oss i en av våre butikker.