Laster inn…

Romjulssalg -30%

nesten* alt!

Fikk du litt for mange myke pakker i år?

Vi kjører romjulssalg i nettbutikken. Her kan du trygt, enkelt og smidig handle de bildelene og biltilbehøret du ikke fikk i julegave. Under ser du et utvalg av noen viktige sesongvarer som er fint å ha i bilen, men du finner hele vårt utvalg under "produkter" i menyen over.


Har du dette i bilen?

Hurtigkjetting

Små, krafige lenker med maksimal gripeevne uten at kjørekomforten reduseres.

Isskrape

Du kan raskt fjerne is med flytende isskrape, eller bruke den tradisjonelle måten. Kanskje er det lurt å ha begge deler? 

Slepetau

Et slepetau er alltid godt å ha i bilen, enten det er elastisk for å unngå rykk ved oppstart eller et statisk.

Batterilader

Mange korte bilturer kan gjøre det vanskelig for bilbatteriet å få ladet skikkelig. En batterilader er en god løsning hvis batteriet begynner å bli svakt.

LED-bar

En LED-bar kan sørge for at du har en god lyslengde og lysbredde på bilen. Her finner du mange ulike varianter.

Ladekabel

Ladekabler i mange forskjellige utførelser og ytelser finner du her.

Kupévarmer

Det er ikke mye som slår det å sette seg i en varm bilkupé når det er kaldt. Ingen vinduer som trenger å skrapes eller dogg på innvendig. 

Alkometer

Sørg for at du har en måler tilgjengelig og kan kontrollere nivået ditt, slik at du, dine passasjerer og andre trafikanter er trygge.

*Rabatten gjelder kun på mekonomen.no tirsdag 27. - lørdag 31. desember kl. 23:59. Romjulssalg gjelder ikke Thule, Yakima, Mont Blanc, Atera og heller ikke allerede nedsatte kampanjevarer.

MEKONOMEN-TV

Vinterføre

Vinterføre  kan være skremmende, og glatte veier kan være årsak til mange ulykker. Følger du rådene fra Mekonomens ekspert Magnus Blommé er du bedre rustet ved sludd, snø og is. Med riktig kjøring og riktige dekk kan du redusere bremselengden betraktelig.

MEKONOMEN-TV

Bilen forteller hva som er galt

Bilen forteller deg om alt ikke er som det skal. Det gjelder bare å lytte til tegnene. Her er noen varselsignaler som du bør være oppmerksom på.

MEKONOMEN-TV

Smarte tilbehør for et enklere billiv

Din bil fungerer antageligvis utmerket som den er, men det finnes masse smarte og fine løsninger som kan gjøre ditt billiv ennå bedre. Magnus Blommé tipser om sine favoritter.