Bagasjeromsmatter

Bagasjeromsmatter, også kjent som bagasjeromsgummimatter eller lastematter, er en viktig tilleggsutstyr for bilen din som ofte blir undervurdert. Disse spesialdesignede matter er laget for å beskytte bilens bagasjerom fra slitasje, smuss, søl, og skader. De er tilgjengelige i ulike materialer, inkludert gummi, plast, tekstil og stoff, for å imøtekomme ulike behov og preferanser.

Gummi- eller plastmatter er ideelle for de som ofte transporterer skitne eller våte gjenstander som sportsutstyr, hageverktøy eller kjæledyr. De er enkle å rengjøre og kan tørkes av med en fuktig klut. Tekstil- eller stoffmattene gir en mer luksuriøs følelse og kan bidra til å dempe støy og beskytte skjøre gjenstander.

Uansett hvilket materiale du velger, bidrar bagasjeromsmatter til å bevare bilens interiør i god stand, noe som kan være spesielt viktig når du planlegger å selge bilen senere. De er enkel å installere, og de tilpassede passformene sørger for at de dekker hele bagasjerommet, inkludert hjørnene og kantene. Dette gir en komplett beskyttelse mot søl, riper og slitasje.

Så, uansett om du er en aktiv person som liker utendørsaktiviteter eller bare ønsker å bevare bilens verdi, er bagasjeromsmatter en smart investering som gir både funksjonalitet og estetisk verdi.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter bagasjeromsmatter har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Vis som

Artikler 1-12 av 915

Side
per side

Bagasjeromsmatte Volvo V60 II

  • Produsent: Aristar
899 Nok
899 Nok

Bagasjeromsmatte Polestar 2

  • Produsent: Aristar
899 Nok

Bagasjeromsmatte Volvo V90

  • Produsent: Aristar
899 Nok
899 Nok
899 Nok
899 Nok

Bagasjeromsmatte VW Passat B8

  • Produsent: Aristar
899 Nok

Bagasjeromsmatte Audi Q5 II FY

  • Produsent: Aristar
849 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 915

Side
per side