Fordeler ved å være et Mekonomen bilverksted

Den mest effektive logistikken for raske og sikre leveranser

Som Mekonomen-tilknyttet bilverksted handler du reservedeler fra vårt sentrallager i Strängnäs eller regionlager i Luleå. Vi lagerfører cirka 67 000 artikler og du får tilgang til ytterligere omtrent en million artikkelnummer via avtaleleverandører. Med tilgang til vårt omfattende sortiment og våre raske leveranser maksimerer vi din verdiskapende tid i verkstedet – vi leverer mens du kan fokusere på å ta deg av kundene dine.

Reservedeler av originalkvalitet

Vi leverer reservedeler av tilsvarende eller høyere kvalitet enn de som var i bilen fra start. Reservedelene kommer fra samme produsenter som leverer til bilindustrien.

IT-system og verkstedutstyr

Som en del av Mekonomen får du tilgang til det siste innen IT og effektive datasystemer; rett og slett det du trenger for å drive et moderne og profesjonelt verksted. Du tilbys i tillegg muligheten for å kjøpe subsidiert datautstyr til verkstedet, og i samarbeid med ledende leverandører kan vi også hjelpe til med verktøy og verktøyutstyr samt muligheten for finansieringsløsninger.

Teknisk support

Vår supportavdeling står klar for deg. Det kan dreie seg om et kløtsjdiagram, en feilkodetolkning eller noe annet som har med bilen å gjøre. Supporten oppdateres stadig og vi samler kontinuerlig fakta og informasjon – alt for at arbeidet på verkstedet skal foregå så smidig som mulig.

Utdanning og kurs

Promeister Academy er samlenavnet for våre utdannelser og kurser innen systemteknikk, kjøretøyteknikk og administrasjon. Utdanningene skjer ut fra egne forutsetninger og tidligere erfaringer. En smart og enkel måte å holde seg oppdatert på.

Ett års fri veiassistanse

Det finnes mange måter å tiltrekke seg nye kunder på. Å tilby ett års fri veiassistanse i forbindelse med service er en av de bedre. Vår assistanseforsikring gjelder i hele Norden, det er en styrke for oss.

Mekonomen Direkt – bestill service døgnet rundt

Vår bookingtjeneste Mekonomen Direkt er åpen døgnet rundt via telefon og mekonomen.no. Mekonomen Direkt tar seg av bestillinger raskt og enkelt, og hjelper i tillegg kunden til rett verksted.

Mekonomen Fleet – bedriftenes førstevalg

Mekonomen Fleet formidler service og reparsjoner til små og store bilparkeiere i hele Skandinavia. Mekonomen Fleet henvender seg til bedrifter som vil ha én avtale med alle Mekonomen bilverksteder, for deretter å velge verksted på fritt grunnlag. Mekonomen Fleet håndterer hovedsakelig biler som er maks 3 år gamle, som representerer gjennomsnittlig levetid for en tjenestebil i Norge.

Reklame som slår

Mekonomen gjennomfører løpende sentrale og lokale aktiviteter rettet mot landets bileiere. En kombinasjon av reklameinnsats på TV, radio og kampanjer som gir en effektiv og slagkraftig miks av tilbud – sammen med de budskap som Mekonomen og Mekonomen Bilverksted står for.