10 biler som kan bli framtidens klassikere

10 biler som kan bli framtidens klassikere

 

tesla
Tesla Roadster    
Roadstern var Teslas første modell. Bilen, som sies å være den første elektriske sportsbilen, har understell som er bygd av Lotus. Tesla sto selv for batteriene og el- motoren.  Roadstern er allerede ettertraktet, men har alle forutsetninger for å bli enda hottere.

 

 

v70
VOLVO V70 CLASSIC
Volvo V70 har vært symbolet på familiebilen og modellen har toppet salgsstatistikken i Sverige i mange år. Nå er ikke dette en bil man snur seg etter på gata, men modellen produseres ikke nå lenger og et velholdt eksemplar kan bli ettertraktet i fremtiden, spesielt en velutstyrt Classic-modell.

gt3
PORSCHE 991 GT3 RS
Porsches biler har alltid hatt god annenhåndsverdi og mange modeller har blitt verdifulle klassikere. Det som er sikkert er at den utgående generasjonen av Porsche 911 GT3 RS vil bli en av de mer ettertraktede. Fakta er at bilene allerede nå er mer verdt enn det de ble kjøpt inn for.

 

 

m3
BMW M3 E46
Sportsversjonen av BMW 3-Serie kalles M3.  Den første kom i 1986 og ble raskt en drømmebil for mange. E46, som kom i 2001 med en sekssylindret motor, 3,2 liter og med effekt på 343 hester, kan nok bli verdt mye penger i fremtiden. Spesielt CSL-versjonen med 360 hester.

 

 

honda
HONDA S2000
Honda S2000 er en merkelig skrue i bilverden. Den åpne sportsbilen har en spesiell motor som for det første er montert langt bak i bilen for å gi bra balanse.  Det mest oppsiktsvekkende er dog hastigheten, toliters motor på 240 hester runder nemlig 9000 omdreininger/minutt, og da går det unna. Du kan nå få en S2000 for en rimelig penge, men kanskje er de snart betydelig dyrere.

polestar
VOLVO S60/V60 POLESTAR
Volvos mellomklassebiler S60 og V60 kommer antageligvis ikke til å sette noen dype spor i bilhistorien. Men sportsversjonen som ble bygd av Polestar er noe helt annet. Her får du oppdatert understell, bedre bremser og rikelig med kraft i motoren. Helt klart en fremtidig klassiker.

saab
SAAB 9-5 SPORTCOMBI
Det vil alltid være interesse for den siste modellen til Saab. De fleste utgavene brukes i dag som bruksbiler, men det fins biler som er satt til side for fremtiden. De vil med stor sannsynlighet bli verdt mye penger i tiden som kommer. Spesielt den sjeldne kombiversjonen som ikke nådde ut til forhandlerne før produksjonen ble avsluttet.

 

 

i8

BMW i8
Det vakte stor oppsikt når BMW kommuniserte at de planla å bygge en supersportsbil med en liten tresylindret bensinmotor integrert i et hybridssystem. Bilen ble på alle måter fantastisk, den har et lett karosseri i karbonfiber, god ytelse og høres grom ut når den settes i sportsmodus. BMW i8 kan bli et samlerobjekt.

 

 

audi
AUDI A2
Lille Audi A2 var forut for sin tid på mange måter. Modellen ble bygget på en ultra lett aluminiums ramme og designen signaliserte fremtid. Audi A2 var dog dyr, både å bygge og å kjøpe, derfor ble den ikke en storselger. Kanskje dette kan bli en morsom entusiastbil i fremtiden.

 

 

1m
BMW 1M COUPÉ
Den er liten, den er pen og den er rampete som bare det. BMW hadde et ord i tankene da de utviklet 1M Coupé: Kjøreglede. Styringen er sjelden rask og understellet byr på aktiv kjøring både på bane og vanlige veier. Den sekssylindrete motoren med 340 hester gjør bilen lynrask og svært ettertraktet.

Publisert: Desember 21, 2016