7 gavetips til Valentinsdagen

7 gavetips til Valentinsdagen

1. Bytt felger

Det er hemmeligheten bak å få din 10.000 kroners bil til å se tre ganger så dyr ut. Uansett hvor godt vedlikeholdt bilen er så kommer de slitne felgene alltid til å forverre inntrykket. Det er detaljene som gjør den store forskjellen!

Alternativt kan du ta en felgrens for å gi de litt ekstra glød.

 

2. Fiks superglans med en mikrofiberklut

Skjem bort bilen din med ny glans ved hjelp av en voks. Legg på tørr bil og tørk av med en mikrofiberklut – så lett som bare det!

 

3. Piggdekk for bedre grep

En selvfølge for bileiere i visse områder av Norge. Et hett tips i vintermånedene er å bytte til piggdekk - et vinterdekk med mer mønsterdybde og pigger som gir dekkene mer trekkraft når det er is og snø.

 

4. Frontlysbehandling

Har du frontlys i plast? Spar tusenlapper og ta en frontlysbehandling som gjenoppretter klarheten ved matte og småripete frontlys.

 

5. Poleringsmiddel for en velfortjent massasje

Fins det en bedre følelse enn etter en god massasje? En nypolert bil ser også ut til å kunne være i samme sinnsstemning. Dessuten - å fjerne skitt som har lagt seg i løpet av høsten og vinteren, og få frem en ny, fresh bil  er ikke helt feil.

 

6. Rengjør innsiden med klesrulle

Klart det er innsiden som teller? Om du skaffer deg en klesrulle holder du biltrekket rent fra hår, støv og løst smuss. Klesrullen fungerer på samme måte som for vanlige klesplagg!

 

7. Fiks god sikt med Antifrost- spray

Lei av å skrape rutene i disse vintertidene? Med antifrost-spray tiner isete frontruter opp i løpet av sekunder!

 

3 tips for partneren

OK, det er ikke bare bilen som trenger kjærlighet på en dag som denne, det er selvfølgelig passende å legge ekstra energi selv på partneren sin. Her er tre tips for en Valentinsdag din partner aldri vil glemme!

  1. Gjenopplev deres første date
    Hvem husker ikke den pirrende følelsen når man begynte å date sin partner? Å ta dere tilbake til den tiden hvor dere fortsatt lærte hverandre å kjenne kan gi en ny start i forholdet. Ta din partner til samme sted, spis den samme maten og gjør de samme tingene som på første date!
  2. Slå av omverdenen
    En vellykket Valentins-date betyr ikke at dere må ta turen til den koseligste restauranten eller det mest romantiske feriestedet - dere kan like gjerne bli i sengen hele dagen. Slå av telefon og PC, bestill mat hjem og sprett champagnen.
  3. Overrask på jobb
    Siden Valentinsdag ikke betyr at alle har fri, selv ikke når det inntreffer i helgen, så benytt anledningen til å overraske partneren din på jobb. Hva er mer romantisk enn en uventet gave? Send blomster, en gave eller en konvolutt med en ledetråd om kveldens date.
Oppdatert: August 11, 2022