Her er den beste bilmusikken i sommer

Her er den beste bilmusikken i sommer

Endelig er sommeren her med sol, bad og varme. For de fleste innebærer det også at den etterlengtede ferien er her. Kanskje du planlegger en bilreise gjennom Europa eller at du drar på ferie med familien til hytta.  Uansett vil du ha bra musikk som spiller over høyttalerne, og det er noe Erika Bygren hos Mekonomen har peiling på.

 

Erika hører en god del på musikk i løpet av en dag, noe som ikke er så rart da hun kjører minst 10 mil om dagen til og fra jobb. For å få tiden til å gå raskere og bilturen morsommere har radioen blitt det klare valget for henne.
– Jeg hører nesten bare på radio, så det blir mye variert, sier Erika Bygren.

 

Hva har du for planer i sommer? Blir det bilferie?

– Jeg skal først opp til Norrland til sommerhuset. Deretter skal jeg faktisk avgårde på en lang bilferie i Polen samt Tyskland og stille ut bilen min.

 

Spillelistene som gjør din biltur bedre

Her har vi samlet noen Spotify-lister som kan få deg i rett stemning under sommerens bilkjøring. Så, hva venter du på? Start motoren, sett på musikken og begi deg ut på veiene og nyt kjøringen.

 

Her kan du høre på Erika Bygrens personlige spilleliste:

 

https://open.spotify.com/user/billiv/playlist/1nXdEpEaGRU4RXk1PYvRyJ

 

Skal du til USA i sommer eller er du bare ute etter heftig sommermusikk? Her har du tre spillelister til som sikrer deg en perfekt bilreise i sommer:

 

erika_bygren Erika Bygren Alder: 24 år. Bor: Uppsala. Ansatt: Butikkselger
Oppdatert: Juli 07, 2022