Del opp betalingen med Mekonomen Bilkonto

Del opp betalingen med Mekonomen Bilkonto

En bilservice eller reparasjon kan fort bli en uventet utgift. Hos Mekonomen kan du delbetale en service eller reparasjon med Mekonomen Bilkonto. Å utføre service eller reparasjoner i tide kan også spare deg for høye reparasjonskostnader i fremtiden. Mekonomens bilekspert Magnus Blommé forklarer hvorfor – og hvordan delbetalingen fungerer.

Hensikten med å vedlikeholde bilen jevnlig er å forhindre skader og unødvendig slitasje, derfor er det lurt å utføre service umiddelbart når behovet oppstår i stedet for å vente.

- Service er ikke en unødvendig utgift men et vedlikehold av bilen din som sparer penger i det lange løp, sier Magnus Blommé. - Ved hver service kan slitasje eller skade oppdages før noe mer alvorlig skjer. På den måten slipper du unødvendige kostnader og mye større hodepine. Ved en uventet utgift kan det være greit å dele opp betalingen i mindre biter. Du kan også sjelden vente på en reparasjon, spesielt hvis du ikke er forberedt på å være uten bilen.

Små skader blir fort store hvis du venter – og dermed koster det mer å reparere

Da vi foretar en bilservice kan vi oppdage en feil på et tidlig tidspunkt, noe som gjør at det kan bli et lavere prisbilde. Hvis du vet eller har mistanke om at bilen har slitasje som må repareres, for eksempel at bremseklossene må skiftes, så kan det være smart å bestille time til verksted. Husk at du kan delbetale alle typer reparasjoner og serviceoperasjoner.

– Ta en AC som eksempel, sier Magnus. Bilen din må ha en fungerende AC, da den fyller flere funksjoner. Med en AC-service får du en sjekk av klimaanlegget ditt, noe som betyr at du holder AC-en i god stand. Hvis du venter for lenge, kan klimaanlegget brytes helt ned. Selvfølgelig er det dyrere å reparere en ødelagt AC enn å vedlikeholde en fungerende.

Hvordan fungerar en delbetalning hos Mekonomen?

Med Mekonomen Bilkonto får du frihet til å velge hvordan du vil betale når du handler hos oss. Du foretar din første betaling når fakturaen kommer, måneden etter kjøpet. Da velger du også om du vil betale alt på en gang eller betale kjøpet i avdrag over for eksempel 4 måneder, uten renter eller gebyrer. Du har alltid 30-60 dager kostnadsfri kreditt, noe som betyr at det tar minst en måned før det er på tide å begynne å betale. Hvis du ønsker å dele opp betalingen, velger du det avdragsalternativet som passer deg når fakturaen kommer.

·       Du søker om Mekonomen Bilkonto og ønsket kreditt inntil 40 000 kr gjennom verksted eller forhandler og får svar direkte. Merk! Resurs Bank er kredittyter.

·       Første faktura sendes ut måneden etter kjøpet. Da velger du hvordan du vil betale.

·       Du kan velge å dele opp betalingen uten nominell rente i 4 eller 12 måneder.

·       Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp kan du velge å dele opp betalingen i opptil 36 måneder med rente.

 

Her kan du lese mer om vilkår for delbetaling.

 

 

Du bestiller smidigst online

Bestill din service eller reparasjon på mekonomen.no og velg en ledig tid på ditt nærmeste verksted. Du får et tilbud som du godkjenner, og du kan velge delbetaling når jobben er utført.

Publisert: October 02, 2023