10 julegavetips til en bilentusiast

10 julegavetips til en bilentusiast

DAB-adapter
De riksdekkende kanalene har i 2017 slukket sine sendinger på FM-nettet. For å få DAB i bilen kan man enkelt montere en adapter og antenne for å sikre seg DAB-dekning.

DAB-adapter, nå kampanje XXX,-

 

 

LED-ekstralysrampe Curved 100W
Ekstralysrampe fra Strands i curved modell som lyser både langt og bredt slik at du også får med deg det som skjer ved siden av veibanen. Egnet feste art. nr: 40-270. Dette blir garantert den kuleste pakken under juletreet i år.
LED-ekstralysrampe, nå kampanjepris 2 995,-

 

Pipenøkkelsett 67 deler 3/8"
Mekker du mye på bil eller i heimen kan et pipenøkkelsett være en god venn å ha. Et pipenøkkelsett gir deg mulighet for å komme til der det er trangt, og det er enkelt å skifte ut pipenøkkelen når du har behov for ulike størrelser.
ProMeister pipenøkkelsett 67 deler, nå kampanjepris kr. 1 299,-

 

 

 

Pipenøkkelsett 99 deler
Stort pipe- og skrallesett fra ProMeister med størrelser 1/4 " & 1/2". Inneholder 13 1/4 "6-kanthylser 4-14 mm. 5 ytre torxhylser E4-E8. 6 tilbehør: skralleaksel, forlengelse, universalknute, spinnhåndtak, T-håndtak.
ProMeister pipenøkkelsett 99 deler, nå til kampanjepris kr. 2 499,-

 

 

 

Kupévarmer 1200W
Dette er en fin julegave! Tenk så deilig å alltid sette seg inn i en varm bil uten is på rutene. Det finnes mange typer kupévarmere som passer ulike biler.
Defa kupévarmer Termini, nå kampanjepris kr. 749,-

 

 

 

Skrutrekkersett
Å ha riktig skrutrekker til riktig skrue er alfa og omega når du mekker. Og av en eller annen grunn så er ofte den du trenger forsvunnet. Et sett med flere skrutrekkere som dekker alle mulige behov, kan være en fin julegave.
Carwise skrutrekkersett, fra kr. 149,-

 

Rattrekk

Dette er den perfekte gave til de som alltid fryse på hendene. Det er ikke alle som er så heldig å ha ratt med innebygd varme, så da kan et rattrekk være et godt alternativ.

Rattrekk i ulike farger, fra kr. 179,-

 

Startbooster
Starthjelp for motorkjøretøy. 500A Ultrasikker-litiumstarthjelp for bensinmotorer opp til 4,0 liter. Starter 12-voltsbatterier for biler, motorsykler, ATV’er, snøskutere, gressklippere mm. Sikker å bruke på motorer i alle størrelser. Garantert en julegave som kan komme til nytte.
NOCO Startbooster Sport 500A, kr. 1 399,-

 

 

Hjuldollie
En dekktralle gjør det enkelt og smidig å flytte eller stable dekk i garasjen, med eller uten felg. Den sparer plass og sparer tid. 4x3" vridbare hjul hvorav 2 kan låses. Leggkjørt også ved ujevnheter i gulv. Maks last 150 kg.
ProMeister Dekktralle, kr. 956,-

 

DAB+ adapter
Tiny Audio C5 installeres enkelt på dashbordet, og kobles til medfølgende filmantenne som monteres i frontruten. På det brukervennlige displayet kan du søke opp lokale DAB+-stasjoner, og forhåndsinnstille opptil 10 stasjoner.
Tiny Audio DAB+ adapter, kr. 1 499,-

 

 

 

Flere tilbehør til bilen finner du på mekonomen.no

 

 

Publisert: Desember 13, 2017