Vi ønsker alle biler velkommen

I Mekonomen har vi ca 300 samarbeidende verksteder som strekker seg fra nord til sør. De er alle klare til å gi din bil nødvendig service eller reparasjon.

I tillegg til service utfører de også reparasjoner på alle bilmerker. For avansert feilsøking og diagnose bruker verkstedene topp moderne diagnoseutstyr fra verdensledende produsenter. Sammen med konstant oppdaterte servicedata og teknisk informasjon, gir dette oss riktig verktøy for å gjøre den jobben du som kunde forventer deg.


Våre bilverksteder i Norge

Bestill time

Nybilgaranti - Alltid stempel i servicehåndboken

Ved service og reparasjoner bruker alltid Mekonomen originaldeler eller reservedeler av tilsvarende kvalitet. Med originaldel menes at produktene produseres eksakt i henhold til den spesifikasjonen som benyttes når delene monteres på bilfabrikken. Reservedeler av tilsvarende kvalitet er deler som opprettholder minst originaldelskvalitet, men som i seg selv også kan være av høyere kvalitet.

Tar du service hos Mekonomens verksteder gjelder din nybilgaranti. Vi bruker alltid originaldeler eller deler av tilsvarende kvalitet og følger bilprodusentens serviceanbefalinger. Etter utført arbeid stempler/registrerer vi i din servicebok, noe som er verdifullt den dagen du skal selge eller bytte bilen.

På deler og reparasjoner, følges de krav som er regulert gjennom Håndverkertjenesteloven og Forbrukerkjøpsloven.


Veihjelp

Et enklere BilLiv er et trygt BilLiv. Når du tar service hos et Mekonomen verksted inngår derfor 12 måneder med mobilitetsgaranti. Du får hjelp om bilen plutselig ikke vil starte. Mobilitetsgarantien gjelder også ved andre uforutsette hendelser som at du er tom for bensin, har punktert eller mistet nøkkelen.


Høy kompetanse

Våre bilmekanikere har god grunnutdannelse og får kontinuerlig videreutdanning. Vi legger ekstra stor vekt på utvikling innen områder som drivstoffsystem, kløtsj, bremser, klimaanlegg og dessuten på det avanserte måleutstyret som vi bruker for feilsøking og diagnostikk.

For å ivareta og videreutvikle kompetansen hos samtlige medarbeidere har vi også spesielle kanaler for erfaringsutveksling. Det sier seg selv, blant alle våre bilmekanikere finnes mange spesialister, som gjerne deler av sin spesialistkunnskap med sine kollegaer.


Moderne utstyr

For å gi din bil service eller utføre en reparasjon av høyeste kvalitet kreves riktig utstyr. På Mekonomens verksteder brukes markedets mest moderne utstyrspark, som kontinuerlig oppdaterer programvare for servicedata og teknisk informasjon.


Bestill time