Vi beskytter dine personopplysninger

Hos Mekonomen verner vi om din personlige integritet. Vi er så transparente som mulig i vår håndtering av personopplysninger og etterstreber alltid et høyt nivå på datasikkerheten. Vi behandler ikke flere personopplysninger om deg enn det som er nødvendig, og vi informerer om nye behandlinger før de gjennomføres.


Personvernerklæring - Kundeklubb

Personvernerklæring - egeneide verksteder

Personvernerklæring - rekruttering


Mekonomen AS, organsasjonsnummer 980 748 669, med adresse Postboks 524, 1411 Kolbotn er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger som behandles innen e-handel, medlemsklubb samt innenfor Mekonomens egeneide butikker og verksteder.

Mekonomen består av et stort antall butikker og verksteder hvor en del av enhetene eies av Mekonomen selv, mens andre enheter er samarbeidende virksomheter som er egne juridiske enheter som selv er ansvarlig for sine behandlinger. For å få tilgang til våre samarbeidende virksomheters fullstendige integritetspolicy, vennligst kontakt respektive butikk eller verksted. Bruk gjerne vår søkefunksjon for enkelt å finne kontaktopplysninger til våre butikker og verksteder.

Om du har spørsmål angående vår behandling av dine personopplysninger eller om du ønsker å utøve noen av dine rettigheter knyttet til håndteringen av personopplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med vårt GDPR-team.

Vår behandling av dine personopplysninger kan variere iht hvilke kanaler eller tjenester du velger å bruke. I knappene over finner du detaljert informasjon om du er butikk, e-handelskunde, verkstedskunde og/eller er bedriftskunde hos Mekonomen Fleet.