Bosch

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker fra Bosch til virkelig gode priser. I alle kategorier jobber vi med kvalitetsmerker som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til mange av våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et virkelig godt tilbud på merker som Bosch.

Bosch - En rik historie

Bosch er et av verdens mest kjente merkevarer innen flere segmenter, hvorav ett er bilindustrien. Selskapet ble grunnlagt i 1886 i Stuttgart av Robert Bosch og var i utgangspunktet en liten fabrikk med to ansatte som produserte tennere til gassmotorer. Bosch var også et selskap som ganske tidlig revolusjonerte ledetider for kundene, da de i 1890 skaffet seg en sykkel for å levere ut varer raskere. Dette var nærmest historisk på den tiden. De var rett og slett forut for sin tid, og er det også i dag på mange måter. Ikke minst når det gjelder produktene.

I løpet av 1890-årene utviklet Bosch også det første tenningssystemet for bilmotorer. Dette var operativt med en magnetisk enhet, og siden den gang har dette vært en naturlig del av komponentleveranser i ulike former til bilindustrien, men selvfølgelig også i f. eks. bygg- og husholdningsapparater, hvitevarer og verktøy.

Fremveksten av ulike tenningssystemer ble noe Bosch var verdensledende på mellom 1800-, og 1900-tallet. I 1904 ble det første byrået for Bosch også grunnlagt i Sverige, hvorfra det også ble etablert relasjoner til det danske, norske og finske markedet. Selskapet har også solgt produkter under navnet Robo" i Sverige på midten av 1900-tallet.

Siden 1960 har Bosch-produkter blitt produsert ved fabrikken i Linköping i Sverige, og i dag har selskapet over 1200 ansatte. Ikke overraskende forbinder svensker forbinder selskapet med solid kvalitet. Bosch har også et testsenter utenfor Arjeplog, samt det heleide datterselskapet IVT Värmepumpar i Tranås.

Bredt utvalg av kvalitet fra Bosch

Her på Mekonomen.no finner du flere produkter fra Bosch med alt fra bilbatteri til ekstralys, releer og sikringer og mye mer - og selvfølgelig til gode priser!

Ved å søke på Bosch i søkefeltet vises alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, kan du først gjøre et søk på ditt registreringsnummer. Vi filtrerer ned ditt søk til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker.