Castrol

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som Castrol til gode priser. Castrol har produkter som fremfor alt er verdensledende innen motorolje og smøremidler. I alle kategorier jobber vi alltid med kvalitetsmerker som tilbyr produkter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til mange av våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som Castrol.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Castrol – eksperter på motorolje og smøremiddel

Når det gjelder motorolje og smøremidler er det få merker som konkurrerer med Castrol. Ifølge mange er de nok de best i klassen. Castrol er et globalt selskap som er en del av BP Group og ble grunnlagt i 1899 av C.C. Wakefield & Co i England. Castrol utvikler motoroljer og smøremidler for kommersielle flåter og kjøretøy som lastebiler, varebiler og busser. Men også produkter til personbil. Alle oljer fra Castrol er nøye testet for å tåle ekstreme forhold. Castrol utvikler alle sine oljer og smøremidler med den nyeste teknologien, og i tillegg til å beskytte og opprettholde en høy standard for kjøretøykapasitet, bidrar oljene også til å forbedre kapasiteten i noen tilfeller.

Helsyntetisk olje fra Castrol

Oljen fra Castrol som du finner hos oss er helsyntetisk. Helsyntetiske oljer er de vanligste oljene i moderne biler, og det finnes flere fordeler med denne typen olje. Castrols helsyntetiske motorolje har en mer stabil ytelse, bedre beskyttelse mot sotbelegg samt tåler både høye og lave temperaturer uten bekymringer. Med olje fra Castrol vil du også spare økonomisk ved at den bidrar til å forhindre motorslitasje, men også at du får en bedre drivstofføkonomi. Helsyntetisk olje fra Castrol beskytter både bilen og motoren din betydelig bedre enn flere andre typer oljer.

Castrol – et bredt utvalg av høy kvalitet

Her på Mekonomen.no finner du et bredt utvalg av oljer og smøremidler fra Castrol - og selvfølgelig til god pris!

Ettersom dagens moderne biler utsettes for ganske omfattende påkjenninger i form av varme og trykk, anbefales det at du alltid bruker en god og sterk olje som hjelper din bil og motor til å yte på topp. Dette er noe Castrol alltid har lagt stor vekt på. Fremfor alt kan vi trekke frem Castrol Edge, som har en patentert teknologi som gir oljen kraften som trengs for å minimere kontakt mellom metalloverflater. Ifølge Castrol selv, er Castrol Edge opptil 45 % mer effektiv enn tilsvarende produkter fra andre ledende produsenter innen samme felt. Vær imidlertid oppmerksom på at dette er Castrols egen uttalelse. Vi tør imidlertid gå i god for at med Castrol Edge, vil din motoren få en virkelig god olje.

En annen ofte anbefalt olje fra Castrol er "Magnetic". Andre oljer renner vanligvis av viktige motordeler hvis bilen ikke er i gang. Magnatecs hovedfunksjon er å holde seg på plass for konstant beskyttelse. Castrol Magnatec beskytter både når bilen er skikkelig varm, men også når bilen er kald og står stille. Castrol Magnatec er derfor ideell for deg som kjør i urban miljø hvor start og stopp er hyppig praktisert.

Ved å søke på Castrol i søkefeltet får du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrer ned til å vise produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du flere spørsmål er du selvfølgelig også velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.