Packline

Packline er i dag et av markedets sterkeste merkevarer innen takbokser. Forklaringen er ganske enkel, alt de gjør er takbokser, noe som har ført til at de har blitt veldig gode på det. Takket være et løpende samarbeid med bilbransjen skapes bokser som harmonerer med bilen, uansett merke og modell, og hver takboks er en effektiv kombinasjon av form og funksjon. Hos Mekonomen finner du alltid et bredt utvalg av Packline-produkter.

«The Mother of All Boxes»

Packlines historie går tilbake til 1970-tallet, da oppbevaringsbokser og smale skibokser ble produsert under navnet Skiline. I 1982 var de de første i verden som lanserte en takboks i glassfiber. I dag er de både først og størst. Packline produserer i dag verdens mest solgte takbokser i glassfiber, og kan dermed stolt bruke begrepet «The Mother of All Boxes».

Innovativ design i samarbeid med bilindustrien

Packline har et løpende samarbeid med bilindustrien for å integrere sine takbokser med det siste innen bildesign, og lage takbokser som harmonerer med bilens linjer. Hensikten er at du skal kunne øke bagasjeplassen uten å endre bilens form og funksjon nevneverdig. Det investeres også mye i aerodynamikk slik at hver takboks gir så lav luftmotstand som mulig, noe som både gir lavere vindstøy og reduserer påvirkningen på bilens forbruk.

Godt materiale som også er bra for miljøet

Packline er en av få produsenter som bruker glassfiber i takboksene sine. Det er et relativt dyrt materiale med lang produksjonstid, noe som gir en takboks med høy kvalitet og gode produktegenskaper. Så langt det er mulig benyttes miljøvennlige og resirkulerte materialer med minimal miljøpåvirkning.

Det er smart å kjøpe Packline hos Mekonomen

Hos oss finner du alltid et bredt utvalg av Packline takbokser, og våre ansatte har svært høy kunnskap om hvert produkt. Skriv Packline i søkefeltet så får du opp alle boksene, eller bruk ditt registreringsnummer for å finne en takboks som passer til akkurat din bil.