MekoService5+

Har du en bil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er dette et godt alternativ.

Hvorfor ta en MekoService5+?

Enkel og rimelig service som dekker de viktigste punktene

Avdekker mulig slitasje

Du holder oversikt og unngår de kanskje store og kostbare reparasjonene

Økonomiservice for deg med en fossilbil eldre enn 5 år

Har du en bil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er vår nye MekoService5+ et godt valg.

Det er lurt å passe på bilen

Fortsett med å gjennomføre regelmessig service og forebyggende vedlikehold, spesielt etter hvert som bilen blir eldre og bilprodusentens garantier tar slutt. Det er her vår økonomiservice, MekoService5+, kommer inn.

Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene.

Hva skjer på en slik service?

Tar du en MekoService5+ hos Mekonomen så tar vi en grundig 18-punkts inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer inntil 5 liter olje og oljefilter på bensin- og dieselbiler. 

Hva om jeg har en elbil?

På elbiler har vi en variant av den samme servicen som er tilpasset for elbil, hvor kupefilteret er en del av pakken. Elbiler har også behov for ettersyn av viktige komponenter, både i for- og bakstilling, bremser etc. Les mer om MekoService5+E her.

 

Hva inngår i en MekoService5+?

  • Grundig 18-punkts inspeksjon
  • Inntil 5L olje og oljefilter på besin- og dieselbiler
  • Mobilitetsgaranti

Hva koster en MekoService5+?

Fra 2 990,-

 


Tilleggstjenester

Mekonomen Mobilitetsgaranti

I alle Mekonomens servicer medfølger 12 måneders mobilitetsgaranti. Med mobilitetsgaranti får du bistand langs veien hvis uhell skulle skje. - Dette er en ekstra trygghet for deg og dine medpassasjerer.

 


Våre andre tjenester