Valget av verksted kan gjøre stor forskjell

Dags for reparasjon, service eller EU-kontroll på bilen? Velg verksted med omhu! Stempel i serviceboken eller digital servicebok er viktig for annenhåndsverdi, og du har rett til nybilgaranti på alle verksteder, ikke bare merkeverkstedet.

For mange er bilen mye mer en et transportmiddel. Ved siden av ditt hjem er den husstandens mest dyrbare og verdifulle resurs. Bilen verdi må holdes så høyt som mulig i mange, mange år. Samtidig vil man jo holde løpende kostnader nede når det kommer til service og reparasjoner.

Nybilgarantien gjelder ikke bare på merkeverkstedet

Manga tror at en nyere bil må serves på merkesverksted for at nybilgarantien skal gjelde. Dette stemmer ikke. Så lenge arbeidet utføres av en fagmann kan du gjøre servicen på hvilket verksted du ønsker. Madeleine Westerling, kjedjesjef på Mekonomen Bilverkstad bekrefter denne vanlige misforståelsen.

– Bilens garanti kan ikke påvirkes av en servicetiltak så lenge arbeidet utføres av en fagmann, sier Madeleine. Når det er sagt finnes det like mange varianter av garantier som det finnes bilmerker. Finn ut hva som gjeøder når du kjøper bilen og se til å få garantivilkårene skriftlig.

Rene garantisaker som en ødelagt vindusheis eller girkasse må mest sannsynlig utføres hos den som solgt produktet. Hvis du har en nybilgaranti på din bil - les her hva som gjelder hos Mekonomen.

Du skal ikke trenge å be om et stempel i serviceboken

En komplett servicebok er en verdihandling den dag du skal selge bilen. Hvis du da har luker i boken kan du regne med pruting på prisen. Hos Mekonomen får du alltid et stempel i serviceboken.

Å velge riktig verksted kan gjøre mye, for annenhåndsverdi og dine løpende kostnader for service og reparasjoner. Se til å få det du har krav på – til riktig pris.

Bestill time Finn verksted

30 dagers angrefrist

Fra den dagen du mottak varen

Hente i butikk

Du velger hvordan og hvor varene skal sendes

Fri frakt

Gjelder bestillinger til butikk

Kjente varemerker

Fra bilbransjens ledende merker