Dekk

Å ha gode dekk på bilen din er en forutsetning for en trygg, sikker og behagelig kjøring. Dels handler det om et sikkerhetsaspekt der du må ha en viss mønsterdybde for å sikre trygg kjøring, men selv med dekk som er innenfor grensene for hva som er tillatt kan du begynne å merke at kjøringen blitt forverret. Vær oppmerksom på når det er på tide å bytte, og sørg selvfølgelig også for at du alltid bytter til sommerdekk før sommersesongen og til vinterdekk innfor vintersesongen hvis du ikke har helårsdekk.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

Sikre og gode dekk

Riktig dekktype er viktig for en sikker og trygg bilreise. Det gjelder å ha kontroll på dekkene slik at de ikke blir for gamle eller alt for slitte. Slitte dekk er farlige og leder til at dekkenes egenskaper svekkes, mens nye bildekk er en riktig investering i sikkerhet for deg og din familie. Se derfor til at du bytter dekkene i god tid.

Hvordan finne det riktige dekket på nett?

Å finne det riktige dekket er definitivt ikke det enkleste. Men heldigvis har vi på Mekonomen brukt nesten hele livet på bildekk, slik at vi kan hjelpe deg i søket etter dekket som passer for deg og din bil. Uansett hvilken type dekk du leter etter, har vi helt sikkert noe for deg.

Den enkleste måten å starte søket på er ved å fylle ut registreringsnummeret i vår søkeboks. Ved å gjøre dette, sorterer vi automatisk frem dekkene som passer bilen din.

Husk også at når du snakker om dekk i bil, snakker du bare om selve "gummien". Hvis du er ute etter en komplett løsning med dekk og felg, bør du søke blant hjulene våre. Da får du en komplett pakke. Selvfølgelig kan du kombinere dekk og felger etter din smak og smak også. Da gjelder det samme der - det enkleste er å søke med registreringsnummeret ditt for å få dekk og felger som passer til bilen din.

Vi gjør det trygt å kjøpe dekk online

Med vår sorteringsfunksjon tilpasser vi treffresultatet basert på registreringsnummeret ditt. Med hjelp av filtrering trenger du ikke bekymre deg for å kjøpe nye dekk online. Det er like trygt og trygt som om du fysisk besøker en butikk eller et verksted. Men hvis du ønsker hjelp allikevel, kan du selvfølgelig alltid kontakte vår kundeservice. Med den erfaringen vi har med dekk, har vi imidlertid forenklet handleopplevelsen for deg og flyttet hele kategorien ut på nett. Det betyr også at vi kan tilby enda bedre priser til deg.

Uansett hvilken type dekk du ser etter, finner du helt sikkert noe som passer deg her på Mekonomen.no. Vi har et stort utvalg rimelige sommer- og vinterdekk fra de største dekkprodusentene, og hvis du er ute etter piggdekk eller piggfrie dekk, har vi et stort utvalg dekk tilpasset vårt nordiske vinterklima. Alt for å sikre at du er trygg på veiene.

Hvis du trenger å supplere med felger, tilbyr vi dette også, og du er hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du ønsker hjelp i dekkprosessen.

Dekkhotell - lagring og oppbevaring

Hos oss finner du et bredt utvalg av produkter, verktøy, reservedeler og tilbehør til bilen. For at du ikke skal bekymre deg for dekkene dine eller forflytting av dem, tilbyr flere av våre verksteder dekkhotell. På våre kompetente og profesjonelle verksteder kan du også levere bilen for service. Vi kan biler.