Laster inn…

Godkjent elbilverksted

I tillegg til service utfører vi reparasjoner på alle elbilmerker. For avansert feilsøking og diagnose bruker verkstedene topp moderne diagnoseutstyr fra verdensledende produsenter. Sammen med konkontinuerlig oppdaterte servicedata og teknisk informasjon, gir dette oss riktig verktøy for å gjøre den jobben du som kunde forventer deg.

Hva betyr godkjent elbilverksted?

Hele konseptet innebærer at vi sikrer oss kompetansen, har de riktige verktøyene, samt at vi tilfredsstiller nødvendige myndighetskrav for å kunne serve elbiler. For å bli et Mekonomen godkjent elbilverksted må verkstedet oppfylle en rekke kriterier, slik at du som elbilfører skal bli ivaretatt og du kan føle at du leverer bilen i trygge hender.

Markedet for service og reparasjoner på elbiler øker kraftig i våre verksteder. Nå begynner de eldste elbilene å bli noen år, og vi ser at vedlikeholdet øker. Selv om en elbil har færre bevegelige deler, så har den fortsatt behov for regelmessig vedlikehold. Mange av bilens komponenter som f.eks. understell og bremser har mye til felles med fossile biler, og må holdes i orden. For å møte utviklingen med et større ettermarked på elbiler, har vi plukket ut en del verksteder som ønsker å gå et skritt lenger. Disse har satset mer og gått for vår "Godkjent elbilverksted" sertifisering.

I praksis betyr dette at verkstedet har utvidet med mer kunnskap og kursing rundt elektriske biler. De har investert i nødvendig verktøy og kompetanse for å kunne ta på seg større oppgaver knyttet til elbiler. Foruten krav til mer kurs og mer verktøy, har tekniker gjennomført en kunnskapstest for å bli sertifisert til ordningen. Dette gir deg en ekstra sikkerhet for at nødvendig kompetanse finnes i verkstedet.

Se etter skiltet med Mekonomen Godkjent Elbilverksted neste gang du besøker ditt verksted!
Hurtiglinker til ditt godkjente elbilverksted

Alta

Arendal

Arendal syd

Askim

Baråker

Bjørkelangen

Drammen

Fredrikstad

Gardermoen/Ullensaker

Gjerdrum

Gurskøy

Halden

Hesseng/Kirkenes

Horten

Horten/Nykirke

Kristiansand

Kristiansand (Skibåsen)

Kristiansand (Rigedalen)

Larvik

Lierskogen

Lillestrøm

Lillestrøm

Lunner

Mandal

Moss

Oslo (Alna)

Oslo (Lambertseter)

Oslo (Stovner)

Oslo (Tveita)

Porsgrunn

Sandefjord

Sandnes

Skedsmokorset

Ski

Spydeberg (Industriveien)

Spydeberg (Elgetrekket)

Stavanger

Strømmen

Sørstraumen

Sørumsand

Tananger

Trondheim/Sluppen

Trøgstad

Vestnes

Ørje

30 dagers angrefrist

Fra den dagen du mottak varen

Hente i butikk

Du velger hvordan og hvor varene skal sendes

Fri frakt

Gjelder bestillinger til butikk

Kjente varemerker

Fra bilbransjens ledende merker