Tillitsløftet


Vi skal alltid gi deg våre beste råd

Vi vil det beste for deg og bilen din. Når du møter våre fagfolk skal du alltid være sikker på at de gir deg sin beste vurdering, basert på sin kunnskap og erfaring.


Vi avtaler alltid omfang, pris og levering på forhånd

Det siste du trenger når du har bilen på verksted, er flere ubehagelige overraskelser! Derfor setter vi aldri i gang med en jobb, uten å ha blitt enige om både omfang, tid og pris med deg på forhånd.


Vi ringer deg alltid dersom det blir endringer

Noen ganger skjer det uventede ting, som gjør at oppdraget endrer seg. Når det skjer, ringer vi deg alltid opp og lager en ny avtale om pris, omfang og leveringstid før vi jobber videre.


Vi viser deg alltid bildelene vi har byttet

Når vi bytter bildeler lar vi deg få se på alle delene vi skifter ut hvis ønskelig. Slik kan du undersøke bildelene selv, eller be noen andre om å se på dem, dersom du skulle være usikker.


Vi har ingen skjulte kostnader

Fagspråk og delenavn kan oppleves kryptiske når de opptrer i såpass forkortet form som de gjør i en faktura. Derfor tilbyr vi en gjennomgang av fakturaen sammen med deg for å forklare alt vi har gjort, og hvorfor vi har gjort det.


Vi leverer når vi skal

Det å ha bilen sin inne på verksted er i utgangspunktet en ulempe – det er vanskelig nok å planlegge hverdagen ellers. Derfor gjør vi alt vi kan for å levere bilen din når vi skal. Det innebærer også at vi sier fra til deg med én gang dersom det skjer noe uforutsett som gjør at oppdraget tar lenger tid, slik at vi kan lage en ny avtale.Bestill time

30 dagers angrefrist

Fra den dagen du mottak varen

Hente i butikk

Du velger hvordan og hvor varene skal sendes

Fri frakt

Gjelder bestillinger til butikk

Kjente varemerker

Fra bilbransjens ledende merker