Bli medlem av Mekonomen kundeklubb

Et medlemskap hos Mekonomen gir deg flere fordeler. Først og fremst har du alltid 10 % rabatt* på tilbehør i våre Mekonomen-butikker og i nettbutikken. Du kan også velge å få eksklusive tilbud via sms eller e-post. Medlemskapet er gratis og kortløst og du kan registrere deg direkte her på mekonomen.no, eller ved ditt neste besøk i din Mekonomen-butikk.

For å handle med din klubbrabatt i nettbutikken må du etter denne registrering skape deg en brukerkonto på mekonomen.no.. Når du skaper ditt konto - velg å koble dette sammen konto med ditt medlemskap i kundeklubben.

  • 1. Registrer deg som medlem nedenfor, eller i butikk.
  • 2. Skap en brukerkonto på mekonomen.no.

Registrer deg som medlem

Vi trenger ditt mobilnummer og din e-postadresse for å gi deg et kortløst medlemskap og for å gi deg viktig informasjon og unike tilbud.

Tenk på at hvis du huker vekk markedsføring via sms ved registrering, så blokkeres også ditt velkomsttilbud på 25%* som du skal motta på tekstmelding fra oss. Du kan alltid når som helst senere kontakte oss for å justere informasjon du mottar.

*Gjelder lagerført tilbehør (unntatt Thule-produkter) i Mekonomen-butikkene og på mekonomen.no. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Du bekrefter medlemskapet ditt, i butikk eller på nettet, via mobilnummeret ditt.


Slik håndterer vi dine personopplysninger

Vi beskytter personvernet ditt og streber alltid etter å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte.

Hvordan behandler vi personopplysninger?

Vi behandler dine personlige opplysninger for å kunne tilby deg medlemsrabatter, lage personlige og generelle tilbud, og for å kunne sende ut tilpassede nyheter og inspirasjon til deg. For å holde informasjonen relevant for deg, vil vi kontinuerlig, via eksterne person- og kjøretøyregistre, sikre korrekt og oppdatert informasjon. Behandlingen er nødvendig for å kunne oppfylle vår avtale for å administrere medlemskapet ditt og for å kunne gi deg relevante tilbud.

Hvilke data behandles?

Personopplysningene som behandles er navn, kontaktinformasjon, bilens registreringsnummer, samt informasjon om bilen din. Vi trenger ditt mobilnummeret for å kunne opprettholde korrekt informasjon om deg og for å kunne tilby deg et kortløst medlemskap.

Hvor lenge lagres dataene?

Vi lagrer denne informasjonen til medlemskapet avsluttes.

Hvis du vil vite mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine, kan du lese mer her.

30 dagers angrefrist

Fra den dagen du mottak varen

Hente i butikk

Du velger hvordan og hvor varene skal sendes

Fri frakt

Gjelder bestillinger til butikk

Kjente varemerker

Fra bilbransjens ledende merker