Bli medlem av Mekonomen kundeklubb

Et medlemskap hos Mekonomen gir deg flere fordeler. Først og fremst har du alltid 10 % rabatt* på tilbehør i våre Mekonomen-butikker og i nettbutikken. Du kan også velge å få eksklusive tilbud via sms eller e-post. Medlemskapet er gratis og kortløst og du kan registrere deg direkte her på mekonomen.no, eller ved ditt neste besøk i din Mekonomen-butikk.

For å handle med din klubbrabatt i nettbutikken må du etter denne registrering skape deg en brukerkonto på mekonomen.no.. Når du skaper ditt konto - velg å koble dette sammen konto med ditt medlemskap i kundeklubben.

  • 1. Registrer deg som medlem nedenfor, eller i butikk.
  • 2. Skap en brukerkonto på mekonomen.no.

Registrer deg som medlem

Vi trenger ditt mobilnummer og din e-postadresse for å gi deg et kortløst medlemskap og for å gi deg viktig informasjon og unike tilbud.

Tenk på at hvis du huker vekk markedsføring via sms ved registrering, så blokkeres også ditt velkomsttilbud på 25%* som du skal motta på tekstmelding fra oss. Du kan alltid når som helst senere kontakte oss for å justere informasjon du mottar.

*Gjelder lagerført tilbehør (unntatt Thule-produkter) i Mekonomen-butikkene og på mekonomen.no. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Du bekrefter medlemskapet ditt, i butikk eller på nettet, via mobilnummeret ditt.

Slik håndterer vi dine personopplysninger

Vi beskytter personvernet ditt og streber alltid etter å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte.

Hvordan behandler vi personopplysninger?

Vi behandler dine personlige opplysninger for å kunne tilby deg medlemsrabatter, lage personlige og generelle tilbud, og for å kunne sende ut tilpassede nyheter og inspirasjon til deg. For å holde informasjonen relevant for deg, vil vi kontinuerlig, via eksterne person- og kjøretøyregistre, sikre korrekt og oppdatert informasjon. Behandlingen er nødvendig for å kunne oppfylle vår avtale for å administrere medlemskapet ditt og for å kunne gi deg relevante tilbud.

Hvilke data behandles?

Personopplysningene som behandles er navn, kontaktinformasjon, bilens registreringsnummer, samt informasjon om bilen din. Vi trenger ditt mobilnummeret for å kunne opprettholde korrekt informasjon om deg og for å kunne tilby deg et kortløst medlemskap.

Hvor lenge lagres dataene?

Vi lagrer denne informasjonen til medlemskapet avsluttes eller etter inaktivitet i en periode på 36 måneder.

Hvis du vil vite mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine, kan du lese mer her.

30 dagers angrefrist

Fra den dagen du mottak varen

Hente i butikk

Du velger hvordan og hvor varene skal sendes

Fri frakt

Gjelder bestillinger til butikk

Kjente varemerker

Fra bilbransjens ledende merker