JO-Mekonomen _Hero Banner _Carousel -No Text _1200x 400px _tekst

Bli medlem av Mekonomen kundeklubb

Medlemsfordeler i våre butikker

  • Velkomsttilbud: -25% på ditt første kjøp*
  • 10% rabatt på rekvisita og tilbehør
  • Eksklusive medlemstilbud
  • Gode tips til hvordan du kan få et enklere BilLiv
  • Informasjon om salg og tilbud på e-post og SMS

*Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, kampanjer eller tilbud. Velkomsttilbudet er gyldig i 3 mnd. Kundeklubbtilbudene gjelder ikke våre verksteder, kun butikker.

Kundekort - Alle fordeler på ett sted

Du kan laste ned ditt medlemskort i Joyn og få alle fordelene dine rett på mobilen. Last ned Joyn appen i AppStore eller GooglePlay.

Les om vår konkurranse i vinter sammen med JOYN - Premier hver uke frem til 1. mars.

Slik behandler vi dine personopplysninger

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern og etterstreber å alltid beskytte dine personopplysninger på best mulig måte.

Hvorfor behandler vi personopplysninger?
Vi behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg medlemsrabatter, lage personlige og generelle tilbud til deg som medlem, sende deg informasjon om tilpassede nyheter og fordeler. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtale om å administrere ditt medlemskap og for å gi deg relevante tilbud.

Hvilke opplysninger behandles?
De personopplysninger som vi behandler er: navn, kontaktopplysninger, bilens registreringsnummer samt informasjon om ditt kjøretøy.

Hvor lenge lagres opplysningene?
Vi lagrer opplysningene inntil medlemskapet avsluttes, alternativt etter inaktivitet i en periode på 36 måneder. Vil du vite mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du lese mer her.