Medlemsvilkår for Mekonomen kundeklubb

Kundeklubben til Mekonomen er gjort tilgjengelig for deg av Mekonomen AS. Tjenesten er utviklet for å tilføre ekstra verdi til kundeforholdet, både for deg som kunde og for Mekonomen som virksomhet. Når du registrerer deg i kundeklubben, vil du motta nyhetsbrev og spesielle kundetilbud på sms og e-post.

Fordeler

I Mekonomen kundeklubb sender vi deg informasjon og tilbud som er eksklusive for deg som er medlem. Alle medlemmer får 10% rabatt på tilbehør og rekvisita. Som nytt medlem får du 25% rabatt på det første kjøpet. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, kampanjer eller tilbud. Velkomsttilbudet er gyldig i 3 mnd.

I utgangspunktet deler vi produktene våre i 3 hovedgrupper:

  • Bildeler/reservedeler: f.eks forstillingsdeler som et hjullager eller en støtdemper.
  • Tilbehør: f.eks takstativ, takboks, barnestol, gulvmatter, - utstyr til å feste på eller bruke i bilen.
  • Rekvisita: f.eks bilpleieprodukter, verktøy, garasjejekk, ledninger og kabelsko etc.

Av disse hovedgruppene får du 10% rabatt på tilbehør og rekvisita gjennom kundeklubben vår. I tillegg er det rabatt på noen produkter i "gråsonen" mellom tilbehør og reservedeler som f.eks vindusviskere og startbatterier. Kort oppsummert får alle som melder seg inn i kundeklubben:

  • 25% rabatt på det første kjøpet, gjelder alle varer i vårt grunnsortiment inkludert bildeler. Unntak er bl.a. tilhengere, kjøretøy og enkelte varer fra andre underleverandører som har for lav økonomisk margin. Rabatten gjelder i våre butikker, ikke verksteder.
  • 10% rabatt på tilbehør og rekvisita etter det første kjøpet. Rabatten gjelder i våre butikker, ikke verksteder.

    *Rabatten gjelder dessverre ikke for Thule pga ekstremt pressede marginer. Derimot gjelder rabatten på takstativ fra Yakima og Mont Blanc, samt takbokser fra Packline.
  • Spesialtilbud kun mot kundeklubben.
  • Informasjon og oppfølging ifbm aktiviteter og kampanjer.

Personvernopplysninger

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern og etterstreber å alltid beskytte dine personopplysninger på best mulig måte.

Hvorfor behandler vi personopplysninger? Vi behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg medlemsrabatter, lage personlige og generelle tilbud til deg som medlem, sende deg informasjon om tilpassede nyheter og fordeler. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtale om å administrere ditt medlemskap og for å gi deg relevante tilbud.

Hvilke personopplysninger behandles? De personopplysninger som vi behandler er: navn, kontaktopplysninger, bilens registreringsnummer samt informasjon om ditt kjøretøy.

Hvor lenge lagres opplysningene? Vi lagrer opplysningene inntil medlemskapet avsluttes. Vil du vite mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du lese mer her.

Varighet

Avtalen løper inntil den sies opp av en av avtalepartene. Dersom du ikke ønsker å motta SMS fra oss kan du sende "meko stopp" til 2007. Du kan også avmelde deg fra våre nyhetsbrev på e-post ved å enkelt klikke på avmeldingslinken som alltid følger med nederst i e-postene fra Mekonomen kundeklubb. Hvis du ønsker kan du også si opp ditt medlemskap ved å sende en e-post til marked@mekonomen.no.