Alltid hos Mekonomen

Vi tilbyr service, reparasjon og EU-kontroll på din bil. Reservedelene som vi bruker holder høy kvalitet, garantiene fortsetter å gjelde og din stempel i serviceboken er like mye verdt som hos et merkeverksted.


  • Mobilitetsgaranti
  • Stempel i serviceboken
  • Nybilgarantien gjelder
  • Garanti på reservedeler*
  • Delbetaling
  • Alle biler er velkommen
  • Vi finnes over hele landet

 

12 måneders Mobilitetsgaranti inngår alltid når du tar din service hos oss. Du får hjelp om din bil ikke starter eller plutselig stopper. Garantien dekker også andre uforutsette hendelser som bensinstopp, punktering eller en mistet nøkkel.


Stempel/registrering i servicebok etter utført arbeid, hvilket er verdifullt den dag du skal selge eller bytte bilen.


Nybilgarantien gjelder. Vi bruker alltid originaldeler eller deler av tilsvarende kvalitet og følger bilprodusentens servicerekommendasjoner.


3 års garanti på reservedeler men også 3 års garanti på utført arbeid*.
*Hvis ikke annet er avtalt og tydelig merket på garantibeviset, kvitteringen gjelder som garantibevis. Merk at garantien er personlig og gjelder ikke mellom Mekonomen og evt. tredje person. For utbytteturbo, utbyttemotor og utbyttegirkasse gjelder 1 års garanti.


Delbetale i fire måneder uten rente og gebyrer. Vi gir deg ulike muligheter å velge hvordan du ønsker å betale ditt verkstedbesøk, litt av gangen eller alt på en gang. Vi har flere smidige løsninger å velge blant.


Alle biler er velkomne. Det betyr at hvilket merke din bil enn måtte ha, så er den velkommen til oss. For avansert feilsøking og diagnostikk bruker våre verksteder topp moderne diagnostikkutstyr fra verdensledende produsenter.


Du finner oss overalt - fra nord til sør.

 

Velkommen til Mekonomen!

 

Bestill time her