Vi gjør ditt BilLiv enklere!

Privatperson, bedriftsleder, mamma, pappa eller mormor – vi vil gi alle et enklere BilLiv. Det er derfor vi tilbyr både service og et stort produktutvalg for bilen din, her på nettet og i våre butikker rundt om i landet. Det høres kanskje enkelt ut, å love et enklere BilLiv. Men i praksis er det mye som skal stemme for at du skal være fornøyd i hverdagen og føle deg trygg med bilen din.

Vi tilbyr både service og reparasjon på bilen din, og et stort utvalg av produkter, her på nett og i våre butikker rundt om i landet. Reservedelene som brukes holder høy kvalitet, din garanti gjelder fortsatt, og stempelet i serviceboka er like mye verdt som hos et merkeverksted.

Et enkelt BilLiv kan f.eks. innebære at bilen din starter selv om gradestokken viser -20°C. Det kan handle om å være trygg på at både familien og bikkja sitter trygt fastspent når du har lastet bilen med bagasje og gummibåt for sommerferien. Og det kan handle om å være sikker på at motoren ikke risikerer å koke i varmen. I det hele tatt alt som gjør at du kan konsentrere deg om det som er viktig; å ha en fin tur.

Generelle spørsmål

66 80 55 66 direkt@mekonomen.no

Åpent alle hverdager 7–18.
For Mekonomen mobilitetsgaranti - tast 1, åpent 24/7. Husk å ha ditt reg nr klart.

Spørsmål E-handel

66 80 55 66 e-handel@mekonomen.no

Man-fre: 7-15