Et egetutviklet reservedelssortiment med 5 års garanti

ProMeister er et konserndekkende merke utviklet av Mekonomen, MECA og Sørensen & Balchen. Utvalget innen ProMeister består av rimelige reservedeler med høy kvalitet for den moderne europeiske bilparken.

All utvikling og produksjon skjer under vårt oppsyn og alle produktene i sortimentet har gjennomgått tøffe tester for å møte markedets høye krav.

Alle reservedeler i merket ProMeister produseres i store volum, noe som gir lavere produksjonskostnad – og dermed lavere pris for deg som kunde.

Du finner ProMeister blant reservedeler merket med symbolet "Bedre".

Sortiment ProMeister

Generatorer

Laget for å gi mindre friksjon, noe som igjen betyr lavere drivstofforbruk og støynivå.

Bremseskiver

Malt på hatten og kanten, varmeavvisende, også laget av støpejern av eksepsjonell kvalitet: GG20 og GG15HC.

Bremsevæske

ProMeisters bremsevæske er tilgjengelig som DOT-4 og som syntetisk DOT-5.1 i følgende størrelser: 1 liter, 5 liter og 20 liter.

Bremsesko

Laget av best mulig stål i henhold til standard EN 10025 og overflatebehandlet for å motvirke korrosjonsskader. Parkeringsbremseskoene er radialt slipt for å få en god følelse ved første brems.

Bremsecaliper

ProMeisters bremsecaliper leveres med holdere som medfører at glidepinnene holder seg på plass. Her slipper du problemer i form av demontering og montering av glidepinner. Dette er en stor fordel og forenkler bytte.

Bremsevaier

Kraftig kabel med lav friksjon for enklere manøvrering. Enkel å installere.

Chassisdeler

Laget med stor presisjon og nok utvalgte materialer for å få et trygt produkt med lang levetid.

Kjemikalier

Hovedkategoriene for ProMeisterkjemi er: - Glykol - Spylervæske - Bilkjemikalier - Alkylatbensin - Tekniske sprayer. ProMeisters kjemikalier er høykvalitetsprodukter produsert av verdens ledende produsenter innen det respektive felt. Produktene er designet for bruk av profesjonelle brukere med høye krav til funksjon og kvalitet. Glykolene tilsvarer OE-kvalitet og dekker praktisk talt alle eksisterende prøver på markedet.

Gassfjærer

Kompakt design og rask og enkel montering. Omhyggelig testet for lang holdbarhet.

Støtdempere

ProMeisters støtdempere har en finere overflate på grunn av at stangen er herdet før polering. Høy ytelse og skadeevne - inne i stempelventilen brukes flere lag med metallskiver kalibrert til 0,01 mm nøyaktighet i stedet for en konvensjonell spiralfjær. Støtdemperne er også holdbare takket være teflonstøpte stempler som er mer motstandsdyktige mot sidekrefter så vel som ekstreme temperaturer og trykk.

Tennplugger

Tennplugger fra ProMeister gir deg opptil fire ganger lenger levetid. De gir lavere drivstofforbruk også ved kaldstarter.

Generelle spørsmål

66 80 55 66 direkt@mekonomen.no

Åpent alle hverdager 7–18.
For Mekonomen mobilitetsgaranti - tast 1, åpent 24/7. Husk å ha ditt reg nr klart.

Spørsmål E-handel

66 80 55 66 e-handel@mekonomen.no

Man-fre: 7-15