Calix

Her hos oss i Mekonomen finner du et stort utvalg produkter fra kjente merker som CALIX til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som CALIX. Ta en titt på vårt store utvalg og trenger du hjelp eller råd er du hjertelig velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Svenske CALIX er ledende innen motorvarme

I over 20 år har svenske CALIX vært en av de største produsentene av elektriske motorvarmesystemer i hele Europa. Med kunnskapen om det nordiske, kalde klimaet, vet CALIX hva som trengs når det gjelder å varme opp en motor.

Selskapets historie strekker seg helt tilbake til 1891, men det var i 1974 at selskapet begynte å ta den formen det har i dag. I 1974 kjøpte Nickelbolaget i Eskilstuna AB bedriften AB Carl Särenholm, som var startet tilbake i 1893. Selskapet har siden 1992 spesialisert seg på utvikling og produksjon av bilvarmeprodukter og lastbærersystemer i selskapet CALIX AB, mens underleverandørtjenestene ble flyttet til selskapet Preciform AB.

I dag er de som sagt en av Europas ledende aktører når det kommer til motorvarme, og er du på jakt etter en motorvarmer av høyeste kvalitet har CALIX et stort utvalg.

Bredt utvalg av produkter fra CALIX

Her på Mekonomen.no finner du en rekke produkter med fokus på segmentene for motorvarme fra CALIX. Ved å søke etter CALIX i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, vil du selvfølgelig først gjøre et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrerer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Bestill CALIX-produkter online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår nettbutikk som gir deg muligheten til å enkelt bestille produktene du trenger, og få dem levert hjem. Velg blant våre produkter fra CALIX og andre kjente merker, gå videre til handlekurven, sjekk ut din bestilling. Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.