Contitech

Her hos oss i Mekonomen finner du et stort utvalg produkter fra kjente merker som CONTITECH til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et virkelig godt tilbud på merker som CONTITECH. Ta en titt på vårt store utvalg og trenger du hjelp eller råd er du hjertelig velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Alt for dekkene dine

CONTITECH er en underavdeling innen Continental og dermed en del av en internasjonal gigant innen bilindustrien. Dette betyr også at du kan stole på høyeste kvalitet når du kjøper et produkt fra CONTITECH. CONTITECH markerer seg som en innovatør og teknologisk pionerer innen gummi- og plastprodukter. Her på Mekonomen.no finner du et stort utvalg av deres produkter.

De fleste har nok hørt om Continental, og fremfor alt de forskjellige dekkene deres. Det tyske bilkonsernet har eksistert i 150 års og har dermed mye kunnskap i bagasjen.

CONTITECH jobber mye med funksjonsintegrasjon, lettvekts-konstruksjon og kompleksitetsreduksjon, og tilbyr et stort utvalg av relevante produkter og tjenester innenfor segmentet. Som pionerer innen gummi og plast, er det produkter som registerremmer og drivremmer som først og fremst merkes i CONTITECH sitt sortiment, men du finner også monteringsverktøy for biler med elastiske drivremmer.

Bredt utvalg av produkter fra CONTITECH

Her på Mekonomen.no finner du tekniske gummiprodukter og annet innen plastteknologi fra CONTITECH. Ved å søke etter CONTITECH i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, vil du selvfølgelig først gjøre et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrerer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Bestill produkter fra CONTITECH online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår nettbutikk som gir deg muligheten å bestille produktene du trenger, og få dem levert hjem. Velg blant våre produkter fra CONTITECH og andre kjente merker og gå videre til handlekurven og sjekk ut bestillingen din. Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.