Exide Technologies

Her hos oss i Mekonomen finner du massevis av produkter fra kjente merker som Exide Technologies til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et gode tilbud på merker som Exide Technologies. Ta en titt på vårt store utvalg, og trenger du hjelp eller råd er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Exide Technologies - Klassiske bilbatterier og andre typer fritids- og industribatterier, anerkjent for sin høye kvalitet.

Exide Technologies ble grunnlagt allerede i 1888 i Georgia, USA, og har dermed over 130 års erfaring med å produsere primært batterier i ulike former. I dag opererer de i over 80 land over hele verden og er kjent for sine kvalitetsbatterier.

Her på Mekonomen.no finner du både klassiske bilbatterier og andre typer fritids- og industribatterier fra Exide og de er anerkjent for sin høye kvalitet. I deres Premium-segment finner du batteriene deres med Carbon Boost 2.0 og Exides batterier. Disse lades opp dobbelt så raskt som enkelte andre standard bilbatterier grunnet deres smarte design.

Premium Carbon Boost 2.0 er designet for å tåle ekstreme temperaturer, tungt elektrisk utstyr og intens bykjøring. Dette har selvsagt gjort Exides bilbatterier med Carbon Boost 2.0 er blitt svært populære i Norden med tanke på klima.

Bredt utvalg av produkter fra Exide Technologies AB

Her på Mekonomen.no finner du en rekke produkter fra Exide Technologies med fokus på segmentene bilbatterier og andre typer industribatterier. Ved å søke etter Exide Technologies i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrerer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Bestill produkter fra Exide Technologies AB online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår smarte og raske nettbutikk som tillater at du enkelt kan bestille produktene du trenger, og få dem levert hjem. Velg blant våre produkter fra Exide Technologies og andre kjente merker, gå videre til handlekurven, sjekk ut bestillingen din - klart! Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.