FAG

Her hos oss i Mekonomen finner du produkter og komponenter fra kjente merker som FAG til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et virkelig godt tilbud på merker som FAG. Ta en titt på vårt store utvalg og trenger du hjelp eller råd er du hjertelig velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

FAG - Over 1000 reservedeler

FAG er et merke innenfor det store tyske konsernet Schaeffler Group, som ble grunnlagt av Schaefffler-brødrene kort tid etter slutten av andre verdenskrig. FAG er et anerkjent merke som produserer komponenter og deler til bilindustrien av høyeste klasse og kvalitet. Med fokus på spesielt hjullager.

Her på Mekonomen.no finner du over 1000 reservedeler fra FAG, og det sier selvfølgelig mye om merkevarens storhet.

Deres hjullagersett er av absolutt høyeste kvalitet og her på Mekonomen.no kan du kjøpe dem til konkurransedyktige priser med rask og trygg levering hjem til deg.

Bredt utvalg av produkter fra FAG

Her på Mekonomen.no finner du en mengde produkter og komponenter fra FAG spesielt for hjullager, men også innenfor rammen av andre komponenter som forbedrer driften av bilen.

Det er selvfølgelig viktig at du finner den rette blant alle FAGs hjullagersett og gjennom å fylle ut ditt reg. nr. i vår filtreringsfunksjon finner du raskt hjullagrene og andre reservedeler som passer akkurat din bil. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Bestill produkter fra FAG online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår nettbutikk som gir deg mulighet å enkelt bestille produktene du trenger og få dem levert hjem. Velg blant våre produkter fra FAG og andre kjente merker, gå videre til handlekurven, sjekk ut din bestilling - klart! Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.