Febi

Her hos oss i Mekonomen finner du produkter og komponenter fra kjente merker som Febi Bilstein til en god pris. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et virkelig godt tilbud på merker som Febi Bilstein. Ta en titt på vårt store utvalg og trenger du hjelp eller råd er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Febi Bilstein, et velkjent merke med lojale kunder over hele verden!

Febi Bilsteins historie går faktisk flere hundre år tilbake, og det antas at modellen for det som ble Febi Bilstein, faktisk ble grunnlagt så tidlig som i 1818 av Johann Heinrich Bilstein. Navnet Febi Bilstein nevnes imidlertid først mer enn 30 år senere og det er i løpet av 1900-tallet at selskapet senere tar form som en produsent for bilindustrien.

Febi Bilstein er i dag et verdenskjent merke i bilindustrien og selskapet har forgrenet seg til nesten 70 land. I dag har Febi Bilstein en portefølje på 30 000 produkter og distribuerer til over 140 land rundt om i verden.

Febi Bilstein har alltid vært forbundet med høy kvalitet og alle produkter fra selskapet er også sertifisert med DIN ISO 9002 og godkjent av det uavhengige kontrollorganet TÜV.

Bredt utvalg av produkter fra Febi Bilstein

Her på Mekonomen.no finner du en rekke komponenter som kan være av interesse for din bil fra Febi Bilstein - og til en god pris.

Ved å søke etter Febi Bilstein i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrerer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Bestill produkter fra Febi Bilstein online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår nettbutikk som gir deg mulighet å bestille produktene du trenger og få dem levert hjem. Velg blant våre produkter fra Febi Bilstein og andre kjente merker, gå videre til handlekurven, sjekk ut din bestilling - klar! Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.