Hella

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som HELLA til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som HELLA.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

100 år med innovasjon fra Hella

Hella er et solid merke som i dag hovedsakelig fokuserer på lys- og elektronikkprodukter til biler. Men Hella har også et bredt utvalg av annet lystilbehør. Her på Mekonomen.no finner du det beste fra Hella sitt sortiment til konkurransedyktige priser.

I over 100 år har Hella skapt nye innovative produkter for å møte markedets behov og utfordringer. Hella har hatt en spennende reise der de gikk fra å starte som et lite mekanisk verksted, til i dag å være en ledende produsent av lys og elektroniske produkter til biler. Deres utvikling av teknologi har vært så vellykket at den faktisk har bidratt til å sette nye industristandarder i visse segmenter. Blant Hella sine produkter finner du all belysningen du måtte trenge til bilen din, som ekstralys, varsellys og arbeidslys.

Hella produserer i dag alt fra ekstralys til LED-ramper i ulike varianter av virkelig høy kvalitet. Uansett hvilket produkt du kjøper fra Hella, kan du være sikker på at du har gjort et godt kjøp, og sikret deg et produkt som varer i mange år. Deres belysningsprodukter av høy kvalitet sørger for at du kan føle deg trygg på veiene i både mørke, tåke og regn.

I tillegg til at Hella sine ekstralys er ekstremt funksjonelle, har de også en svært estetisk tiltalende og stilig design. Ekstralysene deres er aerodynamisk utformet for å forhindre økt drivstofforbruk under kjøring. Flertallet av Hella sine ekstralys og LED-ramper er E-godkjent, noe som er et krav for biler registrert etter 1. januar 2015. Du som derimot har en bil som er registrert før den datoen, kan kjøre med både godkjente og ikke-godkjente ekstralys.

Bredt utvalg av ekstralys fra Hella

Når det gjelder ulike typer ekstralys fra Hella, finner du et stort utvalg av alternativer her på Mekonomen.no.

  • Ekstralys
  • Frontlys
  • Baklys
  • Posisjonslys
  • Tåkelys
  • Reflekser

Ved å søke på Hella i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.