Sonax

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som Sonax til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Og er du på jakt etter produkter innen bilpleie er det produktene fra Sonax du bør se nærmere på. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som Sonax.

Sonax – Eksperten på bilpleie

Når det er dags for bilpleie er det betryggende å ha gode rengjøringsprodukter for hånden. Med Sonax brede produktrange kan du ta vare på bilens mange detaljer både inn- og utvendig.

Sonax ble etablert i 1950 og er en del av The Hoffmann Group of Companies. Selskapet er en av verdens mest fremtredende produsenter av produkter og tilbehør innen bilpleiesegmentet og for de som ønsker å ta godt vare på bilen sin. Sonax har vært i drift i Neuburg, Tyskland i over 50 år. Siden selskapets etablering har den lille byen nord for bilmekkaet München, vært hjemsted for produksjon og utvikling av Sonax sine verdensledende bilpleieprodukter.

Sonax er en mangfoldig testvinner for sine effektive og skånsomme produkter fra uavhengige testinstitutter samt veletablerte bilmagasiner. Selskapet legger stor vekt på å være verdensledende og utvikle nye produkter innen bilpleiesegmentet, og de jobber med både interiør- og eksteriørprodukter.

Enten det gjelder klassiske rengjøringssprayer, insektfjerning eller felgrens, har Sonax produkter som er best i klassen. Du finner dem selvfølgelig her hos oss i Mekonomen.

Sonax har alt du trenger til bilen

Her på Mekonomen.no finner alt fra felgrens, insektfjerning og dekkglans til interiørsjampo, til interiørsjampo, polerings- og mikrofiberkluter fra Sonax, til en god pris.

Ved å søke etter Sonax i søkefeltet, vises alle produktene fra dette kvalitetsmerket. Kjøp det du trenger for regelmessig bilpleie. Med Sonax bilpleieprodukter får du beskyttelse mot ytre påkjenninger, og du kan holde bilen i best mulig stand til enhver tid.

Bestill dine Sonax-produkter direkte fra Mekonomen.no i dag, eller besøk en av våre butikker for å finne ut mer om hvordan våre bilpleieprodukter fra Sonax kan hjelpe deg til en skinnende bil.