Mekonomen Bilverksted

Sarpsborg, Lilletunveien 4

Velkommen til Tune Bilservice! Vi ligger sentralt til på Tunejordet, vegg i vegg med Mekonomen butikken. Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service, EU- kontroll og generelt vedlikehold.

Vi reparerer alle bilmerker, nye som gamle. Vårt verksted har 5 mekanikere med fagbrev, samt en kundemottaker. Våre kompetente mekanikere har lang erfaring i bransjen og de er jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert på nyheter innen bil og teknikk. Vi bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet.

Vi utfører også:
- EU kontroll
- Skiftning av automatolje/flushing
- Ruteskift
- Hjulstillingskontroll
- AC service og reparasjon
- Diagnose
- Service
- Bremsereparasjon
- Dekkskift/salg
- Motorvarmer/Webasto
- Hengerfeste
- Pæreskift
- Eksos

Fabrikkgaranti gjelder. Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid.

Mobilitetsgaranti. Med utført service hos oss får du med deg mobilitetsgaranti i 12 måneder. Denne gir deg trygghet på veien og du får hjelp uansett hva som skjer.

Som bedriftskunde hos oss har du kontroll på dine servicer og reparasjonskostnader. Vi tar vare på din bilpark med Mekonomen Fleet.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig verkstedopplevelse. Stikk innom eller ring oss på 69 10 12 00 så hjelper vi deg.

Velg tjeneste / Bestill time

Våre tjenester


Fleetverksted

Nyheter fra Mekonomen


Bilkontofacility

Spørsmål og svar


Ja. Hos verkstedet tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.

Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.

Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som den opprinnelige) som skal monteres i eller på ett motorkjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for bruk av det samme, unntak drivstoff.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Åpningstider


Mandag:
07:30 - 16:30
Tirsdag:
07:30 - 16:30
Onsdag:
07:30 - 16:30
Torsdag:
07:30 - 16:30
Fredag:
07:30 - 16:30
Lørdag:
Stengt
Søndag:
Stengt

Kontakt oss


Tune Bilservice AS

69 10 12 00

tunebil@tunebil.no

Finn frem til oss


Lilletunveien 4, 1711 Sarpsborg

Vis veibeskrivelse

Nyheter fra Mekonomen


Sidebarservice