Bilservice

Vår bilservice følger alltid hver enkelt bilprodusents anbefalinger. Hos oss er alle biler er velkommen!

Hvorfor skal du ta en bilservice?

Du opprettholder bilens andrehåndsverdi

Forebygger høyere reparasjonskostnader

Du beholder bilens nybilgaranti

12 mnd mobilitetsgaranti

BilserviceBilservice

Du kan trygt levere inn din bil på service hos oss

Enhver service hos Mekonomen gjøres ut fra de krav og retningslinjer som finnes for det respektive bilmerke og modell. Du får alltid et stempel i serviceboka og et års mobilitetsgaranti uten ekstra kostnad.

Å ta service på bilen er et viktig vedlikehold som sparer penger i det lange løp. I tillegg til å skifte olje, filter etc., ta en gjennomgang av motoren, sjekker vi alltid om det er slitasje som kan gi store feil og som krever reparasjon. Derfor er en vanlig service ikke bare avgjørende for verdien på bilen din, den beskytter deg mot unødvendige kostnader.

Mobilitetsgaranti inngår

Når du tar service på bilen hos Mekonomen inngår alltid 12 mnd mobilitetsgaranti, uten ekstra kostnad. Denne garantien innebærer at du får hjelp av Falck hvis din bil plutselig stopper eller ikke vil starte. Du får også hjelp ved drivstoffstans, punktering eller om du mistet din nøkkel. Du får bergning til et av våre kjedeverksteder hvis feilen ikke kan fikses på plass.

 

Hva inngår i en bilservice?

Enhver service hos Mekonomen følger alltid bilprodusentens anbefalinger. Det er klare retningslinjer for hver bil, og du kan være helt sikker på at du får akkurat den servicen som passer for din bil ved hvert serviceintervall. Du får alltid en servicerapport som viser hva som ble gjort. I tillegg til service på bilen får du også:

  • Du beholder nybilsgarantien – gjelder alle bilmerker
  • Stempel i serviceboken
  • 12 mnd mobilitetsgaranti

Hva koster en bilservice?

Prisen på en service settes utifra serviceintervall som avgjøres av bilens alder og antall kilometer. Når du bestiller en bilservice med ditt registreringsnummer online får du prisen.


Inkludert i bilservice

 

Hos oss er alle biler velkommen

Vi tilbyr service, reparasjoner og bildeler til alle vanlige bilmerker. Klikk på ditt bilmerke for å lese mer.

Volvo

Volkswagen

Saab

BMW

Tesla

Toyota

Audi

Ford

Mercedes

Kia

Renault

Peugeot

Skoda

Opel

Hyundai

Din nybilgaranti er trygg hos Mekonomen

Nybilgarantien kan variere mellom de forskjellige bilmerkene, og mange tror at bilen må serves på et merkeverksted de første årene. Dette stemmer ikke. Så lenge arbeidet utføres av en fagmann på et autorisert verksted kan du ta servicen på hvilket som helst verksted. Hos Mekonomen kan du trygt bestille en service og reparasjon uten at det påvirker din nybilgaranti.

Les mer om nybilgaranti

 


Din elbil trenger også service

Også elbiler trenger vedlikehold. Vi gjennomfører derfor løpende utdanninger for at våre verksteder skal følge bransjestandard som godkjent elbilverksted. Hos oss kan du altså være trygg med at vi har høy kompetanse og riktig utstyr som kreves for å ta service, vedlikeholde og reparere din elbil.

Les mer om våre godkjente elbilverksteder.

 

Andre tjenester