Kjøp reservedeler til Fiat online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til så å si alle Fiat-modeller du kan tenke deg og våre produkter er selvfølgelig testet for å holde samme gode kvalitet som Fiats originaldeler. Alle våre reservedeler til Fiat er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra starten og alle våre leverandører er nøye kontrollert for din sikkerhet. Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din Fiat på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen til en av våre butikker eller til å kontakte Kundeservice.

Rimelige reservedeler til din Fiat

Fiat er et italiensk bilmerke grunnlagt i 1899 av Giovanni Agnelli. Selskapet er fortsatt kontrollert i dag av Agnelli-familien og for fotballinteresserte kan navnet vekke oppsikt – da familien også er sterkt engasjert i fotballklubben Juventus. Og både Fiat og Juventus kommer fra byen Torino.

Fiat har kanskje i hovedsak blitt kjent i Norge for sine mindre bilmodeller og mange har nok følelsen av at det er en bil man leter etter på små italienske veier på vei til en pittoresk landsby. Men Fiat er et anerkjent bilmerke av meget høy kvalitet og det er faktisk det merket som har vunnet prisen «Årets bil» flest ganger. Det er også en stor produsent av nyttekjøretøy hvor for eksempel både Fiat Ducato og Fiat Talento er klassikere du sikkert har kjørt på.

Hvis du ser etter reservedeler til din Fiat, har du kommet til rett sted. Her hos Mekonomen har vi samlet et stort utvalg av reservedeler og komponenter som kan forlenge bilens levetid. Våre produkter er kvalitetssikret og vi samarbeider med nøye utvalgte leverandører for å sikre at din Fiat skal kunne rulle mange flere mil på veiene våre. Ta en titt på vårt brede sortiment eller kontakt en butikk eller verksted for mer informasjon om det er noe du føler du trenger hjelp til.

Søk etter bildeler til din Fiat med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Fiat, kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon, som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din Fiat. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Fiat og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre. Etter filtreringen kan du være sikker på at de viste delene er tilpasset akkurat din bil og du kan velge derfra og vrake etter smak.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Fiat og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning av en av våre eksperter på bildeler til Fiat. Vi i Mekonomen hjelper til med å forlenge levetiden til akkurat din bil.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Fiat-modeller

127

128

131

132

Argenta

Barchetta

Brava

Bravo

Cinquecento

Coupé

Croma

Doblò

Ducato

Duna

Fiorino

Grande punto

Linea

Idea

Marea

Multipla

Palio

Panda

Punto

Regatta

Ritmo

Scudo

Sedici

Seicento

Stilo

Strada

Tempra

Tipo

Ulysse

Uno

X

500

600

850

1000-serien

124

125

126

130

135 dino

2300

Albea

Panda cross

Punto evo

Freemont

Viaggio

500l

500xl

500x

Fullback

Talento

Argo

Toro

SCUDO (III)

Bestill service eller reparasjon for din Fiat

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time