Kjøp reservedeler til KIA online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til så å si alle KIA-modeller du kan tenke deg og våre produkter er selvfølgelig testet for å holde samme gode kvalitet som KIAs originaldeler. Alle våre reservedeler til KIA er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra starten og alle våre leverandører er nøye kontrollert for din sikkerhet. Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din KIA på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen i en av våre butikker.

KIA har tatt Norge med storm

Den sørkoreanske bilprodusenten KIA har tatt Norge med storm det siste tiåret og det er selvsagt ikke overraskende når de tilbyr god kvalitet til virkelig gode priser. De viser også stor test av innovasjon og er virkelig involvert i kampen når det kommer til bilenes klimapåvirkning.

Selv om det for oss norsker kan oppleves som et ganske nytt bekjentskap, har KIA fortsatt nesten 80 års erfaring og er siden 1988 en del av Hyundai Motor Group.

KIAs utvikling har gått fra sykkelproduksjon til motorsykkelproduksjon før deres første personbil til slutt ble lansert i 1974. I dag ser vi KIA-biler i hopetall på norske veier og modeller som Sorento, Ceed og Sportage har blitt klassikere i norske hjem. Vi i Mekonomen har selvfølgelig et bredt utvalg reservedeler til alle disse.

KIA - en blanding av kvalitet, bekvemmelighet og god pris

Liker du KIA liker du den perfekte blandingen av kvalitet, bekvemmelighet og gode priser. Som vi i Mekonomen.no sørger for at du også får når det kommer til dine kjøp av reservedeler til bilen din. Vi sikrer høy kvalitet på alle deler og gjennom våre store varelager og vidtrekkende samarbeid med sterke leverandører at du priser alltid er det beste for deg som kunde. Ved å bestille via Mekonomen.no kan vi også garantere din bekvemmelighet gjennom hele kjøpet.

Søk etter bildeler til din KIA med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din KIA, kan du selvsagt bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon, som gjør at du ved å fylle ut registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din KIA. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din KIA og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best til akkurat din KIA og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning av en av våre eksperter på bildeler til KIA.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Kia-modeller

Besta

Carens

Carnival

Cee´d

Cerato

Clarus

Joice

K-serie

Magentis

Opirus

Picanto

Pregio

Pride

Rio

Sephia

Shuma

Sorento

Sportage

Borrego

Soul

Rondo

Retona

Forte

Venga

Cadenza

Optima

Quoris

Niro

Stonic

Stinger

Ceed

Xceed

Telluride

Ev6

Ev6 awd

Bestill service eller reparasjon for din Kia

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time