Laster inn…

Kjøp reservedeler til Mitsubishi online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til så og si alle Mitsubishi-modeller du kan tenke deg og våre produkter er selvfølgelig testet for å holde samme gode kvalitet som Mitsubishis originaldeler. Alle våre reservedeler til Mitsubishi er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra begynnelsen og alle våre leverandører er nøye sjekket for din sikkerhet. Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din Mitsubishi på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen til en av våre butikker eller til å kontakte Kundeservice.

Rimelige reservedeler til din Mitsubishi

Mitsubishi Group er et enormt industrikonsern, basert i Japan, som i dag driver mange store selskaper rundt om i verden. Deres portefølje inkluderer selskaper innen olje-, elektronikk- og banksektoren. Og de er også eieren av Nikon Corporation. Optikkfirmaet som sikkert mange kjenner til.

Industrikonsernet blir vanligvis sett på som ett av seks store bedriftskonglomerater i Japan, selv om det kanskje hovedsakelig er Mitsubishi Motors, altså bil- og kjøretøyproduksjon, som vi i Norge kjenner som Mitsubishi. Da selskapet ble stiftet i 1870 var det imidlertid kun et speditørfirma.

Hvis du ser etter reservedeler til din Mitsubishi, har du kommet til rett sted. Her hos Mekonomen har vi samlet et stort utvalg av reservedeler og komponenter som kan forlenge bilens levetid. Våre produkter er kvalitetssikret og vi samarbeider med nøye utvalgte leverandører for å sikre at din Mitsubishi skal kunne rulle mange flere mil på veiene våre. Ta en titt på vårt brede sortiment eller kontakt en butikk eller verksted for mer informasjon om det er noe du føler du trenger hjelp til.

Søk etter bildeler til din Mitsubishi med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Mitsubishi, kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din Mitsubishi. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Mitsubishi og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre. Etter filtreringen kan du være sikker på at de viste delene er tilpasset akkurat din bil og du kan velge derfra og vrake etter smak.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som er best for akkurat din Mitsubishi og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til Mitsubishi. Vi i Mekonomen hjelper til med å forlenge levetiden til akkurat din bil.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Mitsubishi-modeller

3000 gt

Airtrek

Canter

Carisma

Colt

Cordia

Eclipse

Galant

Grandis

L-200

L-300/cosmos

L-400

Lancer

Outlander

Pajero

Sapporo

Sigma

Space gear

Space runner

Space star

Space wagon

Starion

Tredia

I

L-200/forte

Asx

Mirage

Attrage

Pajero sport

Eclipse cross

Outlander 4wd

Bestill service eller reparasjon for din Mitsubishi

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time