Laster inn…

Kjøp reservedeler til Nissan online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til så å si alle Nissan-modeller du kan tenke deg og våre produkter er selvfølgelig testet for å holde samme gode kvalitet som Nissans originaldeler. Alle våre reservedeler til Nissan er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra begynnelsen og alle våre leverandører er nøye kontrollert for din sikkerhet. Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din Nissan på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen til en av våre butikker eller til å kontakte Kundeservice.

Rimelige reservedeler til din Nissan

Nissan er et annet av de store japanske bilmerkene som har lang erfaring med å rulle på norske veier. Selskapet ble grunnlagt i 1933 og med klassiske modeller som Primera, Almera, Micra, Juke og Qashqai har de fleste helt sikkert vært i kontakt med en Nissan-bil på en eller annen måte.

Nissan var lenge en av de to store bilprodusentene, sammen med Toyota, i Japan, men under Asia-krisen på slutten av 1990-tallet fikk selskapet økonomiske problemer. Resultatet ble at de inngikk et krysseierskap med Renault, hvor det franske selskapet i dag eier 44 % av Nissan, mens Nissan eier 15 % av Renault.

Hvis du ser etter reservedeler til din Nissan, har du kommet til rett sted. Her hos Mekonomen har vi samlet et stort utvalg av reservedeler og komponenter som kan forlenge bilens levetid. Produktene våre er kvalitetssikret og vi samarbeider med nøye utvalgte leverandører for å sikre at din Nissan kan rulle mange flere mil på veiene våre. Ta en titt på vårt brede sortiment eller kontakt en butikk eller verksted for mer informasjon om det er noe du føler du trenger hjelp til.

Søk etter bildeler til din Nissan med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Nissan, kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon, som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer til akkurat din Nissan. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Nissan og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre. Etter filtreringen kan du være sikker på at de viste delene er tilpasset akkurat din bil og du kan velge derfra og vrake etter smak.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Nissan og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til Nissan. Vi i Mekonomen hjelper til med å forlenge levetiden til akkurat din bil.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Nissan-modeller

Almera

Atleon

Bluebird

Cabstar

Cherry

Interstar

King-cab

Kubistar

Laurel

Maxima

Micra

Murano

Navara

Note

Nx-serie

Pathfinder

Patrol

Prairie

Primastar

Primera

Qashqai

Silvia

Stanza

Sunny

Sx-serie

Terrano

Tiida

Urvan/king-van

Vanette

X-trail

Z-serie

Vanette cargo

Xterra

160

180

Titan

Skyline r32

Skyline r33

Skyline r34

Skyline v35

Skyline v36

Serena

Quest

Gt-r

Teana

Rogue

Versa

Altima

Sentra

Cube

Cedric

Np300

Nv200

Pixo

Skyline crossover

Leaf

Juke

Nv400

Pulsar

Nv300

Skyline

Cross

Nv250

Kicks

TOWNSTAR

Bestill service eller reparasjon for din Nissan

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time